Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsensowwnaa

nie mam zadnych perspektyw na zycie.szukam bogatego

Polecane posty

Gość dzieny gośc
lubisz seks ,masz ładna buske i figurke moge cie wziasc ,bede twoim utrzymankiem,pasuje?

Gość fghdgjhjfkhjk
dsfero...no.tak zakładając, że jest WYBÓR...niestety teraz widać wiele, naprawdę wiele kobiet, które nie tylko są ładne jak modelki, ale i studiują, osiągają coś, nie chcą być uzależnione od faceta, wysoko się cenią....i to takie kobiety chcą mieć bogaci faceci na wysokim poziomie (nie tacy, którzy coś odzedziczyli, kasę mają od tatusia, a są tępi, bo takim pewnie wszystko jednbo). Ale wyglądasz mi na faceta, który niestety faktycznie musi wybierac, albo ladna i głupia, albo przeciętna i mądra, i oczywiście wybierasz pierwszą. Ładna i mądra by na Ciebie nie spojrzała

Gość bezsensowwnaa
jesli chodzi o skonczenie szkoly to ja po maturze mam zamiar cos myslec..nie wyobrazam sobie skonczenia szkoly bez matury.co do seksu to wszystko przede mna bo jestem dziewica

Gość dfsero
zycie jest brutalne , a brzydkie kobiety czy przecietne nie maja szans na faceta tak samo biedny a wyksztalcony student nie ma szans na ladna dziewczyne , bo kobiety lecą tylko na forse.

do dfsero może ty się związesz jesli bedzie ładna, jesli tylko na urodzie ci zalezy to spoko. Twoja sprawa. Większość bogatych facetów łapie tylko panienki na raz i pa..a jeśli już są w związku to kobieta poza tym że wyglądem przyćmi nie jedną 20-stkę była równie zamożna przed zapoznaniem, chociaż znajomy który jest obecnie wolny, zarabia ok 20tys mies., czego absolutnie po nim nie widać nie szuka ma inne priorytety niż tylko ładna buzia kobiety:) Autorka pisze, że nie ma żadnych perspektyw i chyba to jest najsmutniejsze w tym całym temacie. Jeśli chce to niech szuka bogatego. Nie moje życie nie mój problem.

Gość dfsero
tak zależy mi tylko na urodzie .

Gość dfsero
kazdy facet chce zeby inny mu zazdrosił pieknej i młodej panny. Najlepiej by była miss Polski albo jakas modelka

Gość tak jak innnna
jasne że jak się zakręci to znajdzie bogatego, macie teraz przykład że takiej jednej się udało z Marcinkiewiczem, co prawda ta jego kochanka Izabell już nie pierwszej młodości bo 30 jej stuknęła i jest w desperacji, ale znalazła bogatego głupca, co z tego że to żonaty stary gpiec i brzydki jak noc łysielec....skoro urody dodaje mu wypchany portfel? Co z tego że Marcinkiewicz jest zdrajca, sprzedał Polskę i przyczynił się do ograbienia polaków z oszczędności., co z tego że zdradził żonę i czworo dzieci...dla jego kochanki liczy się tylko kasa

hmm wynajęcie pokoju 400 zł,wymarzone studia koszt 500 zł,zostaje 100 zł na jedzenie,bilety do pracy,uczelni ???!!! jak można się utrzymać zarabiając 1000 zł??? help bo tez bym chciała iść na studia ale nie stać mnie

Gość Monikaaaaammm
Cóż, to jest jakiś pomysł- wyjśc za mąż za bogatego mężczyzne. Jednak bardzo ciężko zrealizowac ten cel. Mówię to z własnego doświadczenia, ponieważ sama do tego dążyłam. Udało mi się związac z kimś zamożnym, a mimo to i tak pracowałam dodatkowo, bo w domu bym nie usiedziała. Były to zarobki zupełnie nieadekwatne do włożonej pracy,ale trudno.. Jednak najcięższe w tym wszystkim jest życie u boku takiego faceta, jeżeli jest to miłosc i pieniądze są do tego dodatkiem to można to nazwac szczęściem. Ale jeżeli żyjesz z facetem tylko dla pieniędzy, budzisz sie koło niego co rano i widujecie się codziennie, a Ty go nie kochasz to większej samotności wyobrazic sobie nie można. Ja się wycofałam, bo niestety szczęscia za pieniądze kupic nie można.

Gość do dfsero
Debilu,Debilko!!!!! Znam mnóstwo bogatych facetów zyjacych z przecietnymi kobietami , bo byly na takim samym poziomie! Znam pelno pieknych lasek co ciagna druta starym dziadom, za pare groszy,bo nawet stary dziad ,pobawi sie tylko ladna laską . skonczyly sie czasy kopciuszków... Sa bogaci ludzie zarówno piekni jak i mniej piekni, a faceci patrza dzisiaj równiez na kobiety z tej samej pólki co oni. Sama uroda w dzisiejszych czasach nie wystarczy , jak juz to na raz.