Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsensowwnaa

nie mam zadnych perspektyw na zycie.szukam bogatego

Polecane posty

Gość bezsensowwnaa

za niedlugo zdaje mature nie mam zadnych perspektyw.na studia nie pojde bo nie mam pieniedzy moi rodzice nie potrafili mi napwet zapewnic normalnego dziedzinstwa ani startu do zycia doroslego . plus taki ze jestem ladna i bez problemu znajde bogatego faceta.nie ma co sie szczypac taka rzeczywistosc trzeba byc cwanym w polsce zeby cos miec

Gość szukaj może znajdziesz
popieram trzeba mieć dla siebie cel, nieważne jaki byle własny z własnego wyboru :)

Ale z Ciebie pustak:O Myslisz, ze kazdego stac na studia? Wiele osob pracuje i studiuje rownoczesnie:O

Gość bezsensowwnaa
no tak cel juz mam ... tylko jak znajde bogatego to pojde na wymarzone studia chce inwestowac w siebie i czuć się spełniona.

Poza tym wcale nie musisz miec studiow- mozesz po szkole sredniej isc do pracy...

Gość szukaj może znajdziesz
nie daj się zaraz cie tu zakraczą i od dziwek wyzwą, tu same mohery siedzą, nikt tu ci normalnie nie doradzi

Spelniona? dzieki czyims pieniadzom?

Gość zal.edu
współczuje ograniczenia i prostactwa:) zyje w Polsce, jestem bogata, szczesliwa, mam własna firme, która założyłam za własne pieniadze, mimo ze rodzice nie zapewnili mi zadnego startu - studiowałam, pracowałam i utrzymywałam sie jednczesnie

Gość pytanie na kafe
mam 17 lat i uczem sie w zawoduwce na krawcowom

Gość bezsensowwnaa
mi nie chodzi o sponsora zeby dawac dupy.poszukac bogatego faceta do zwiazku nawet wyjsc za maz

Gość ileboniezdierże
No właśnie, a propo pracy po ukończeniu szkoły średniej... jaką można dostac?

Gość fsjadhfsadjfsd
masz racje - same lenie, pustaki i dziwki takie jak ty w tym kraju...

Gość dfsero
no to sobie znajdz bogatego

Gość dfsero
do roboty sie bierz tak Ci ciężko ? dlaczego do roboty ? JEst ladna to nie musi robic

Gość bezsensowwnaa
do roboty ? zarobie 1200 zl zaplacic mieszkanie czynsz studia i na zycie ?:D super .....

Gość malutka22222
A co wy sie tak jej czepiliście? Chce wyjśc za mąż za bogatego to dobrze, lepsze to niż by miała mieć sponsora. Przeciez to jej zycie a nie wasze więc nie rozumiem o co tyle krzyku. Zazdrość was zżera, że ktoś właśnie wyjdzie dobrze za mąż i ma wszystko a wy musicie harować?:)

a myślisz że bogaty facet zwiąże się z kimś bez wykształcenia kto poza ładnym wyglądem nic więcej sobą nie reprezentuje?? jeśli tak to powodzenia:)

Gość dfsero
a myślisz że bogaty facet zwiąże się z kimś bez wykształcenia kto poza ładnym wyglądem nic więcej sobą nie reprezentuje?? jeśli tak to powodzenia ja uwazam ze sie związe . JEstem facetem i wiem , ze dla mezczyzn liczy sie glownie uroda . Zreszta kazdy to wie .

Gość bezsensowwnaa
a skąd wiesz co ja reprezentuję swoją osobą ? znasz mnie ? jeśli uważasz że osoba po maturze jest niczym to dziwne masz spojrzenie na świat..jest takie powiedzenie ,,Głupiec, co nic nie mówi, niczym nie różni się od milczącego mędrca"... taka mentalność że wszystkich się mierzy jedną miarką

Gość hyyhhuhuhu
Jestes taka przekonana ze znajdziesz, ale kiedy? Znajdzie sie... mozna powiedziec ale jak do tej pory nie znalazlas to czemu myslisz ze nagle cudownie los sie odmieni tak jak ty chcesz.Zakładam ze znalazlas, on jest bogaty, inteligentny - bo jakos musial dojsc do tego boctwa a to atut ludzi ktorych jedna z cech jest wydoka inteligencja. Teraz ty, inwestujesz w siebie, jestes spelniona, on natomiast ma wciaz niedouczona kobiete u boku, bez zainteresowan, jest calym twoim swiatem. Rzuca cie, bo nie ma o czym pogadac, twoja skora jest coraz bardziej pomarszczona i nic juz nie mozesz mu zaoferowac, on znajduje inna a ty z czym zostajesz?

Gość bezsensowwnaa
nie znalazlam takiego bo nie szukalam.bo byłam zajęta nauką ale ocknęłam się i zobaczyłam że nie warto że nic nie mam i nie wiem co mam dalej robić.a znaleźść takiego to nie problem.do tej pory siedziałam w domu nigdzie nie wychodziłam nawet chłopaka nie miłam bo byłam zajęta nauką a teraz widzę że to bezsensu

Gość dfsero
dla kobiet licza sie za to pieniadze . Dlatego brzydki a bogaty facet moze sobie znalezc szybciej kobiete niż piekny , ale biedny. Z mezczyznami jest odwrotnie . Brzydka i bogata kobieta bedzie miec olbrzymie problemy ze znalezieniem faceta , bo faceci niestety leca tylko na wygląd. Naprawde malo jest takich ktorzy szukaja pieniedzy u partnerki. Wykształcenie tez ma znaczenie i to nie małe , ale wyglad to jednak podstawa u kobiety wiec jesli wygladasz tak i nawet nie masz matury : http://ui29.gamespot.com/348/9-92737_2.jpg to gwarantuje ci ze poleci na ciebie o wiele wiecej facetow niz gdybys wygladała jak przecietna Polka po studiach doktoranckich

Gość fghdgjhjfkhjk
Ja w wieku 17 lat związałam się z facetem 16 lat starszym, bogatym, i świetnie:) Teraz jednak mam 23 lata, kończę studia..i jestem zadowolona, bo jestem ładna, mam fajnego faceta, którego kklcham (to, że związałam się z nim kiedyś nie wyklucza tego..ze po jakimś czasie się zakochałam i nie chcę nikogo innego)..ale rzecz w tym, że on obraca się w towarzystwie mądrych, wykształconych kobiet, które coś osiągnęły, które mają coś do powiedzenia, które mają tytuły, na które ciężko zapracowały...byłoby mi okropnie przykro patrząc jak mój mężczyzna zadaje się z takimi kobietami (które dodatkowo są też piękne, nie powiem) a ma w domu dziewczę po maturze, które ma lenia, i tylko PACHNIE...więc zwiąż się z kim chcesz...może nawet go pokochasz..ale skończ studia, zajmij się czymnś, staraj się w życiu też coś osiągnąć, powodzenia

Gość spoongebob
Chciałabyś mieć pustego i ograniczonego faceta? Bo chyba tylko taki chciałby pustą i ograniczoną dziewczynkę jak ty:) A dlczego pusta i ograniczona? Bo myslisz, ze znajdziesz faceta tylko dzieki swojej urodzie; nie chce ci sie zapracowac sama na siebie, jestem leserem i śmierdzącym leniem Zresztą ja jako prawnik nie chciałbym miec dziewczyny (w innym celu niz do wyruchania), która ma tak niskie ambicje:O

Gość hyyhhuhuhu
Niestety musze to napisac, ale mitomanisz :O Gdybys sie tak ciagle uczyla, to bys sie dostala na dzienne a tam mogla ze stypendium oplacic np. akademik, po szkole dorobic sobie co 2-3 dzien w jakims sklepiku i nawet by ci zostalo... ale z takim podejsciem nie wroze ci zadnych sukcesow...

Gość dfsero
zycie jest brutalne . KObiety leca na kase , a faceci na wyglad . JAkbym miał do wyboru ładną modelke ze srednim bez matury , srednia ( nie brzydką 1) Polke po studiach , to oczywiscie wybrałbym tą ładniejszą .

Gość hjdghjgdshd
hahaha myslisz, ze wszyscy bogaci, przystojni, inteligentni czekają na ciebie za rogiem?:D otwórz oczy dziewczyno...