Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serewera

.........jak budować PEWNOŚĆ SIEBIE?.................

Polecane posty

Gość serewera

mam 23 lata i nadal jestem niesmiala, brakuje mi pewnosci siebie...robi sie to dla mnie coraz wiekszym problemem... jak nie potrafie czegos zalatwic to reaguje placzem... spotykajac sie z ludzmi zawsze czuje sie ta gorsza. jesli powiedza mi cos przykrego udaje, ze mnie to nie rusza,a le gdy przyjde do domu to placze w poduszke... nie mam zbyt wielu przyjaciol, a wlasciwie wogole ich nie mam...zmuszam sie zeby wyjsc z domu z kolezankami choc tak naprawde nie chce ,nie czuje sie dobrze w ich towarzystwie.. pozniej sie wstydze tego jak sie przy nich zachowalam i rezygnuje z pozniejszych spotkan... i tak tym sposobem pozostaje mi siedzenie w domu.. co jest ze mna??

Gość serewera
bardzo ladne to:) dziekuje:) a mowia zebys my sie uczyli od starszyc;)

Głowa go góry :) Mysl pozytywnie :) a wszystko sie ułozy.....nawet wygrasz z ta niesmiałoscia:) Najgorsza rzecza jaka robiłam to jest uzalanie sie nad soba:( Pomysl sobie inni maja gorzej....i jakos sie nie poddaja :) wiec podstawa to usmiech:) a wszystko sie ułozy:) a dobrym sposobem na pewnosc siebie jest mówienie sobie przed wyjsciem z domu przed lustrem ale ja dzisjaj ładnie wygladam .....ale sie super wymalowalam:) sama siebie przekonaj ze ładnie wygladasz :) inni wtedy tez to dostrzega:) Powodzonka :*

Gość serewera
tak wiem... slyszalam o tym mowieniu przed lustrem... ale tak jest ciezko to wszystko zmienic... tyle lat w tym wszystkim tkwilam

Gość upupup

"jak nie potrafie czegos zalatwic to reaguje placzem..." po pierwsze nie poddawaj się i próbuj mimo niepowodzeń "pozniej sie wstydze tego jak sie przy nich zachowalam" nie masz się czego wstydzić każdy czasami robi głupie rzeczy po prostu bądź sobą