Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela67

Czy jestem w ciaży?

Polecane posty

Gość Ela67

Witam Mam takie pytanko. Kochalam sie z chlopakiem 4 dni przed spodziewana miesiaczka bylismy zabespieczenie a on nie doszedl we mnie. Okres przedluza mi sie juz 6 dzien robilam dzisiaj test ciazowy i wyszedl negatywny. POMOZCIE !

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na 99% jestes ale abym na 100% mogła stwierdzic ciąże przyłoż cipke do monitora i trzyma tak 4 minuty

Gość Ela67
Hmm widze ze nie potraktowalas tego powaznie a co do smarkuli to przeciez dni przed miesiaczka sa dniami nieplodnymi.

To czego zawracasz gitarę? Jak to dni niepłodne i test negatywny, to czego jeszcze się pytasz na forum? Okres się spóźnia to idź do lekarza, bo nie koniecznie to musi być objaw ciąży :o

bardzo powaznie potrakotwwałam

skoro to wszystko wiesz, to po co zaśmiecasz forum ? dni bezpłodne + prezerwatywa + wytrysk na zewnątrz... hmm... kobieto, przeczytaj to i logicznie pomyśl, jaki ułamek promila odpowiada Twoim szansom na zaciązenie

Ela jestes taka wszechwiedząca to po co cawracasz nam gitare i zadajesz takie głupie pytania jak ktos przez monitor moze ci stwerdzic czy jestes czy nie jestes w ciązy

nadal się stresuj ze jestes w ciąży to okres przedłuży Ci się jeszcze z pare dni... :)

Gość Ela67
eh ok ale nigdy tak nie mialam i nie zasmieciam forum naprawde sie boje bo tego nie chce :( zyje w takim stresie ze nie potrafie sobie z tym radzic :(

zajmij się czymś pożytecznym, bo widzę, że Ci się nudzi i głupie myśli przychodzą do głowy ;)