Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

Życie na walizkach

Polecane posty

Gość deko anthill
ja bym chciała takie wlasnie.

Gość bella 252
oj juz dlugo...przyzwyczailam sie choc marze o swoim kacie moze byc male ale swoje wlasne mieszkanko...

zależy co masz na myśli...ale my tak żyjemy pięć lat i nie znaczy to,ze nie mamy własnego domu

Gość 77777777
przez 6 lat żyłam na walizkach, ale z powodu podróżowania, nie było tygodnia, żebym nie była w dwóch krajach, Tobie współczuję...

przenosze sie z miasta do miasta z mieszkania do mieszkania wlasnie jestem na "nowym" od dwoch tygodni nie zapuszczam nigdzie korzeni

bella dziwną masz tą prace ;) nie mogę trochę pojąć jak kelnerka się tak przemieszcza :D jak to jest razem z barem czy jak ??

z barem,barmanem flaszkami wszystko biore ze soba dlaczego nie rozumiesz, po prostu tak lubie nowe miejsca nowych ludzi co w tym dziwnego?nikt nie decyduje za mnie sama decyduje o swoim losie

Gość gitarra
bella, a czy zdażyło Ci się rozciąc sobie palec na pokazie barmańskim kiedyś? ;) Tem Tamten- a Ty czemu tak jeździsz z walizkami- jaką masz pracę?

Gość clara veritas
ja tez zyje na walizkach i mam tego serdecznie dosc... Chce miec swoj kąt, ktorego dlugo miec jeszcze nie bede. Dobijaja mnie te walizki, bo u mnie to znaczy DOSLOWNIE na walizce. Nawet nie wyciagam z niej rzeczy :o

Gość agata--------
ja w pewnym sensie tez zyje na walizkach, 2 razy w tygodniu jetem w pociagu. Praca w jednym miescie, w drugim studia i facet, czasem mnie to meczy ale narazie nie da sie inaczej.

Ja jestem serwisantem i latam od miasta do miasta jak się coś psuje na stacji :)

clara veritas to tak jak u mnie w domu jestem gościem ;) raz na miesiąc ;)

Gość clara veritas
ja kilka dni temu znowu (po paru miesiacach) przylecialam do Chicago (wczesniej tez mialam ciuchy w walizce), mieszkam sama, chociaz w prawdzie jest to de facto mieszkanie moich dziadkow (ktorzy w polowie nie zyja, a druga polowa jest od dawna w Polsce). Tak czy siak niebardzo mam sie gdzie rozpakowac (brak szaf), a i nawet do tego nie mam zapalu, czyli mam burdel na kolkach jednym slowem. Jak bylam w Polsce to tez na walizce, troche w rodzinnym domu, a troche u bylego juz chyba faceta (w obu przypadkach tez wszystko trzymalam w walizkach). Wczesniej na studiach tez tulaczka z mieszkania do mieszkania (chociaz nie wszystko trzymalam w walizkach). Kurwa wspolczuje sobie, na serio :o

Gość clara veritas
Bo tu moge legalnie mieszkac, pracowac, chcialabym zrobic studia podyplomowe, chociaz pewnie i tak nic z tego nie bedzie. No i ciagle szukam miejsca na ziemie, chociaz tak bardzo chcialabym byc w Polsce... Splot roznych okolicznosci zyciowych sprawil, ze jestem tutaj i zaraz sie normalnie zalamie, ech...

Oj tam nie ma się czym załamywać :) Korzystaj z tego że tam jesteś :)

Gość 77777777
powiem Wam z doświadczenia - tak "walizkowo" można funkcjonować tylko we wczesnej młodości i jako wolny "strzelec". Ma to nawet swoje zalety - fajnie jest poznawać coraz to nowe miejsca, nowych ludzi, bawi latanie samolotami, ale potem czytaj jak zakłada się rodzinę i trochę czasu mija już takie wariactwo przestaje się tak bardzo podobać, po prostu staje się to męczące. Dlatego korzystajcie z tego teraz, bo potem zmienia się spojrzenie na te sprawy...człowiekowi chce się zawinąć do jednego portu..

Gość agata--------
Wspolczuje tym ktorzy musza sie przemieszczac z kraju do kraju. Ja w zwiazku z moja praca tez co pare miesiecy jestem w innym miescie. W tym roku czeka mnie 3 albo 4 wyjazdy, kazdy na 2 miesiace do roznych miast. Co jakis czas staram sie wtedy wracac do rodzinnego miasta, niestety zawsze najzwyzej na weekend , wiec to bardzo malo. Na poczatku bardzo tesknilam teraz juz sie przyzwyczailam do tego, ale i tak wolalabym miec stale miesjce.

ja tak bym chyba nie umila zyc.Lubie miec swoj kawalek podlogi:P i wszystko poukldane:)