Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem anna

praca dyplomowa, problem, pomóżcie

Polecane posty

Gość nie wiem anna

hej, właśnie piszę pracę dyplomową na temat przepływów finansowych w pewnej firmie. Dane o firmie mam z internetu, podobnie jak załączniki typu bilans itp. Mam pytanie do was: czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy w części gdzie piszę ogólnie o firmie,czym się zajmuje itd. mam robić przypisy do tej strony internetowej? bo w przypadku obliczeń piszę ze źrodło na podstawie danych sprawozdawczych (tych w załącznikach). bo nie chciałabym umieszczać adresu strony. czy to konieczne? może ktoś mi odpowiedzieć? promotora nie mogę niestety na razie zapytać bo jest poza zasięgiem przez 3 tygodnie. proszę

powinnas zawsze pisac zrodlo - inaczej mozesz stworzyc plagiat

Gość syf kiła i mogiła
jest takie coś jak netografia więc czemu nie chcesz dać strony www:-/

Gość samantaswdn
przede wszystkim informacje z neta nie są najlepszymi i także niewiarygodnymi danymi do pisania pracy dyplomowej ja na Twoim miejscy wybrala bym sie do tej firmy i postarala o dane bo takie dane z neta nie najlepiej wygladaja w pracy...

Gość nie wiem anna
wiem, że nie są to najlepsze dane z internetu, właśnie dlatego nie chcialabym pisać zródła typu www, chodzi mi o to czy mogę napisać źródło: dane sprawozdawcze firmy XXX, czy to wystarczy? niestety nie mam możliwości i wybrania się do tej firmy, czy orientuje się ktoś czy mogę taka napisać?

Gość syf kiła i mogiła
nie wzoruj się na nas, tylko czekaj na promotora, każdy promotor ma swoj styl pisania pracy więc się nie gorączkuj i poczekaj na niego

Gość sa dwa sposoby
podawania przypisow, pierwszy to taki, ze od razu ponizej strony, w ktorym opisuje sie zagadnienie podaje sie przypisy a drugi to taki, ze dopiero po zakonczeniu wszystkich rozdzialow podaje sie strone z Bibliografia (literatura), a nastepnie Zroda internetowe. Oba sposoby sa poprawne, aczkolwiek, roznie promotorzy sobie zycza, tak wiec i tak powinnas to z nim uzgodnic

Gość tak...........................
adres strony z datą typu \"na dzień 22.02.2009\"