Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malaaaa17

Pomozecie????

Polecane posty

Gość Malaaaa17

Czesc mam na imei Marta. Jestem z chlopakiem od 2 lat i mnieszkamy ze soba od roku.. Na poczatku bylo wszystko ok ale pozniej zaczeli sie koledzy, alkochol... Obiecal mi tyle razy ze nie bedzie pil i dalej robi swoje.. nie chce ze mna nigdzie isc bo twierdzi ze mu sie nie chce albo ze sie zle czuje albo szuka jakiegos innego wykretu.. dzisiaj przyszed kuzyn i poszedl z nim a mnei zostawil i on tak robi... Nie dotrzymuje slowa i ciagle mnei klamie.. ja nie wiem co z nim jest a pozniej przychodzi sie przytula i przeprasza mowiac ze juz tak nie bedzie... Co ja mam zrobic?? czekam na jakeis odp

Gość vivo
porozmawiac, bo to dobrze nie wrozy, jak nic z tym nie zrobisz, bedzie tak robil czesciej

a ty jeszcze z nim jesteś.... porozmawiać a jeśli to nic nie zmieni to po prostu poszukaj innego

Gość Malaaaa17
Ja rozmawialam z nim ale nic... Ciezko mi jest go zostawic bo to moj pierwszy taki chlopak... :/

Gość vivo
no to jesli rozmawialas postaw jakies warunki, w pewnym momencie trzeba przestac sie piescic z facetem tylko dac mu jasno do zrozumienia, ze jesli sie nie zmieni to zostanie sam, tylko trzeba pozniej ta grozbe konsekwentnie wykonac, jesli mu zalezy sam cos z tym zrobi jesli nie to chyba nie warto sie meczyc

Gość Malaaaa17
Stawialam mu warunki i grozilam mu itd.. poszlam do seibie ale on zaraz dzwonil i przepraszal i blagal itd ... no i ja... szlam... wiem ze glupio zrobilam ale zal mi sie go zrobilo.. Ostatnio mnie uderzyl w reke a pozniej tego nei pamietal..

Gość vivo
jak bedziesz niekonsekwentna to on bedzie robil co bedzie chcial i bedzie mial cie za nic, niestety

Gość Malaaaa17
to co ja mam zrobic???