Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kenechus

Problem z nadwrarzliwą dziewczyną...

Polecane posty

Gość kenechus

Mam pewien problem, który nie daje mi spokoju...pewien czas temu poznałem pewną dziewczynę, jest mła, ładna ogólnie niczego sobie :D. lecz gdy z czasem zaczełem ją bardziej poznawać, opowiadała mi o swoijej przeszłość a dokładniej swoich byłych chłopakach. W swoim życiu miała kilka głębszych znalomośći, nie było by w tym nic złego gdyby nie to że z jej strony każda z tych znajomośći kończyła się totalnym załamaniem się :/ sama przyznała się że bardzo emocjonalnie podchodzi do każdego swojego chłopaka i bardzo się do niego przywiązuje...martwi mnie to bardzo, poniewarz niektóre z rozstań omal jej nie doprowadziły do samobujstwa, i nie chodzi tu o to ze jej byli ją krzywdzili - po prostu dochodzili tak jak to niestety bywa. Moło tego dziewczyna ta kiedyś wciągneła się kiedyś w narkotyki, no i jeszcze do tego jedna pruba samobujcza. Dziewczyna jest naprawde normalna, wygląda bardzo niewinnie, jest jeszcze dosyć młoda z resztą tak jak ja, tak dzieje się jedynie wtedy gdy ją ktoś skrzywdzi zostawiając :(...nie wiem co robić jest naprawde wartościową dziewczyną, lecz co będzie gdy kiedyś nam coś nie wyjdzie? i będę chciał ją zostawić? proszę o pomoc kogoś kto może spojrzeć na to obiektywnym okiem :(

Gość 88 kolejnych slow
daj sobie spokoj z jakimis kretynkami emocjonalnymi, szkoda nerwow i zycia, serio.

Gość Myslał kogut o niedzieli
a w sobotę łeb ucięli. 😴:p

Gość dnbhyfgf
88 kolejnych slow ma racje, potem bedziesz mial jazdy jak cos wam nie wyjdzie, a wiadomo ze trzeba sie z tym liczyc

Gość kenechus
nie opowiadała mi o swoich byłych tylko o tym co czuła gdy ją zostawiali! chyba to normalne ze rozmawiamy o swojej przeszośći!?

Gość buleczkka
dziewczyna ma za słabą psychikę, normalne że po rozstaniu można mieć doła,ale za każdym razem załamanie i mysli samobójcze-to już nie jest normalne:) ona wydaje się być normalną dziewczyna-ale z jej psychiką jest jednak coś nie tak:) sam zdecyduj czy chcesz się w to pakować,bo wiadomo-czasem związki nie wychodzą,a z taką to strach zerwać-i co bedziesz potem spotykał się z litości żeby się nie załamała?

Gość kenechus
wchodząc w ten związek muszę się niestety postawić w sytuacji: co bedzie jak nie wyjdzie" :(

Gość kenechus
buleczka - dokładnie o to mi chodzi, zwłaszcza że jesteśmy młodzi, co bedzie gdy przezemnie zrobi coś głupiego :(

Gość buleczkka
a długie były te jej związki? bo jeśli chce się zabić po każdym facecie z którym spotykała się 2 miesiące to juz jest niezrównoważenie psychiczne niepokojące jest to że z tego co piszesz-to u niej norma,a przecież powazne załamanie,myśli/próby samobójcze zdarzają się ludziom rzadko

Gość kenechus
nie dociekałem już tego jak długie były...tak powarznie załamała się po dwóch z tego co wiem z jednym była ok. pół roku...z drugim nie wiem...:(

Gość kenechus
skoro tak to może jest chociaż coś co mógłbym zrobić dla tej dziewczyny by było jej łatwiej...naprewde już nie wiem :(

Gość buleczkka
ja osobiście miałabym pewne obawy przed związaniem się z taką osoba,ale decyzje musisz sam przemyśleć-moze na razie poznaj ją bliżej,tak bez zobowiązań:) powodzenia,ja muszę iść:)🖐️

Gość kenechus
tak naprawdę, to chyba próbuje się oszukać bo praktycznie już jestem w tym jedną nogą, próbuje być nieco zachowawczy lecz ona nacika bym był odwarzniejsz, tylko jak mam być odwarzniejszy :(

Gość bkjbj
CHŁOPAK, TY LEPIEJ ZAJMIJ SIĘ NAUKĄ, BO STRASZNE BYKI SADZISZ!

jeśli podejmiesz decyzję żeby z nia byc, to kurwa nie moze być bata aby ja zostawic kurwa nie myśli sie o rozstaniu gdy zaczyna się zwiazek , poczekaj jak uznasz ze naprawdę ja kochasz to zadaj sobie pytanie czy zostane z tym kimś do końca i będe jeje potrafil pzrywrócić wiarę w siebie i świat- a wierz mi to kurwa trudne zadanie ... tylko dla orłów/tych z reklamy/:P

Gość olololololooooooooo
a co to jest pruba samobujcza???

Gość kenechus
bkjbj - dyslekcja to choroba, w prawdzie błacha i w sumie nie potwierdzona ale zawsze się można usprawiedliwić, kolesiowi na wusku też byś dał dobrą radę typu: "pobiegaj by wrucić do formy" ? :P a co do tej dzieczyny to chyba jednak dam sobie spokuj, lepiej teraz przemilczeć niż za pół roku płakać ;) tak mi sie wydaje.

Gość buleczkka
uważam że masz rację:) osobie aż tak rozchwianej emocjonalnie i tak nie pomożesz-bo nie jestes psychologiem,a tylko sam się wpakujesz w problemy:)

co ty kurva na okrągło oglądasz Włatców móch, że takie orty sadzisz, do chuja pana

Gość no niezle niezle./
nadwraRZLIWA, samobUJSTWO..

pruba samobujcza to taka próba samobójcza której nie wyszło:P

ŻADNEJ FORMY - młodzieńczy bunt, żadnych granic jestem sobą i wale to czy komuś przeszkadza ortografia czy nie:P

kurw....... to nie konkurs ortograficzny to sie tak nie rozczulajcie a ajk wam pzreszkazda to idźcie sobie miodka posłuchac:P

Gość kenechus
dobrze przepraszam was strasznie mocno ze robie błędy ortograficzne :(przynajmniej nie zaśmiecajcie swoimi nic nie wnoszącymi postami mojego tematu, bo to powarzna sprawa :(

Gość buleczkka
spoko,nie przejmuj się:D jak komuś przeszkadzają Twoje błędy to niech nie czyta, jakis przymus jest czytania wszystkich topików na kafe?

jak bunt to sobie oglądaj Włatców móch, a ortografia polska nie jest aż tak zawiła aby nie zapamiętać kila prostych reguł...

powarz, kurva idioto, nie wiesz że jest powaga, a więc wymienia się na g, kurva do nauki