Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kenechus

Problem z nadwrarzliwą dziewczyną...

Polecane posty

Gość kenechus
co Ty z tą kreskówą tak wyjerzdzasz?! twierdzisz że tam "gówno" mówią przez u zwykłe?! zastanów się chociasz jak już tak bardzo chcesz na mnie wjechać :(

Gość buleczkka
nie ma to jak kultura:O

Gość buleczkka
kenechus,ignoruj jego posty,ludzi tek agresywnych i prostackich najlepiej ignorować

ej chcecie sie uczyć to się uczcie nawet i japońskiego walę to i będe pisał jak mi wygodnie nie jesteście panienkami aby wam sie popisywać elokwencję i poprawną polszczyzną... A ajk takie nadwrażliwce jesteście to do miodka i przepisywac Pana Tadeusza- "wyluzujcie o jakże poważne pany, bo wam kutas sie skurczy pofałdowany":P:P:P

lepiej się ortografii uczyć, bo trzeba chyba mieć zerową inteligencję, żeby nie wymienić ó na o i sadzić tak debiliczne orty

Gość buleczkka
a jaką trzeba mieć inteligencję aby być tak wulgarnym?:)

blondyn przesadzasz ja tam wolę całkowac niż uczyć sie ortografi jestem umysł ścisły i mam wnosie proste reguły taki japoński to dopiero coś:P

Gość kenechus
na badaniach dyslekcyjnych miałem równierz badania na inteligęcje. wynik 126 nie jest raczej czymś przeciętnym. dlatego lepiej już nie będę się tu wypowiadał a ze swoimi problemami rtadził sam...dzięki buleczka i ten drugi za wsparcie

kenechus wal to ja tam ortami się nie pzrejmujęchcą wjezdzac to niech wjezdzają:P olac to

Gość buleczkka
kenechus,nie przejmuj się:) świat jest pełen ludzi agresywnych,sfrustrowanych i zwyczajnie głupich-nic nie poradzisz:) a decyzję odnośnie dziewczyny jeszcze raz przemyśl,może porozmawiaj z kimś w realu-kogo uważasz za mądrą,doświadczoną osobę-powodzenia:)

jak ja studiwałem na politechnice, to zaczęła się akcja humanizacja zawodu inżyniera, choć cholera mnie brała przydała się nauka filozofii, czy ekonomii politycznej socjalizmu i kapitalimu i innych nauk politycznych

Gość buleczkka
szkoda że kultury nie uczyli:)

kultury i sztuki, bo jak widzę taką sztukę to o kulturze zapominam :P:P:P

Gość buleczkka
Twoje zachowanie jest po prostu przykre wchodzę na topik,próbuję pomóc komuś kto ma problem,pomóc na tyle na ile można na forum-a czytam przekleństwa i wulgaryzmy dlaczego nie szanujesz ludzi?

Gość kenechus
'to pod wydział kultury i sztuki, bo jak widze taką sztukę to trudno zachować kulturę" - tak brzmiał ten tekst...nie błysną Pan Panie inżynierze. jestem na pierwszym roku na politerzchnice warzszawskiej na wydziale architektóry, jakoś tu ludzie mądzrzejsi odemnie nie nazywają nikogo idiotami z powodu dysleksji. poprostu zal jak patrzę w co się przerodziła ta rozmowa...:/

Gość buleczkka
jestem kobietą-Ty z tego co wiem jesteś mężczyzną rozmawiam z kimś-Ty wchodzisz i widzę kurva kurva kurva wskaż mi w którym miejscy okazujesz szacunek,bo ja tego nie widzę to że Ty kogoś/czegoś nie lubisz daje Ci prawo do bycia wulgarnym? nie zauważyłeś że w rozmowie bierze udział więcej osób?

też nie jestem aniołek i święty ale buteleczka ma rację....

jesteś chłopie zwykłym nieukiem o naukowej nazwie dyslektyk, wystarczy pouczyć się ortografii i czytać dużo czytać, a jak ty czytasz zamiast lektur opracowania, do nauki a nie klepania w klawisze w gry

blondyn stary jestes a wyluzowac nie umiesz - odpuść sobie, co ci szkodzi nikt w twe życie sie nie wewala i nie robi ci pouczeń:P:P:P:P tez świety nie jesteś i żona gacie ci musi prać wiec wyluzuj

Gość buleczkka
Vampire-może być buteleczka:D

chłopie walnij się w łeb architertóra napisać przez ó coś ty pewnie idiota a nie dyslektyk

nadwrażliwy aryjczyk chłopie Twoja zona to musi piekło przechodzic jak taki pedant jesteś nic dziwnego ze zawiedziony życiem...

Gość buleczkka
bmblondyn-tak z ciekawości,w realu też biegasz za ludźmi po to by ich powyzywać?:) czy ktoś Cię zmusza do przebywania na tym topiku? bo w tej chwili uniemożliwiasz nam rozmowę-a ja próbowałam rozmawiać jeszcze raz proszę -pokaż mi w którym miejscu okazujesz szacunek?

świetnie się bawie, bo trzeba być przygłupem żeby takie orty walić, oglądam władców móch, ale jakoś ortów nie walę. Owszem gdybym zaczął pisać po niemiecku, to pewno walił bym orty straszne, bo mało czytam w języku niemieckim, ale będąc Polakiem wypada pisać w miarę rozsadnie

Gość buleczkka
będąc Polakiem wypada pisać w miarę rozsadnie będąc Polakiem wypada kalać nasz piękny język wulgaryzmami? wypada kląć przy kobietach? ja chciałam na tym temacie porozmawiać,czy mogę mieć do Ciebie prośbę? czy mógłbyś iść wyzywać kogoś innego? już wiemy co sądzisz o autorze,znamy też zasób Twoich wulgaryzmów,już nam wystarczy:) bardzo,bardzo proszę🌻

Achtung bawaria czeka:) słuchaj piszesz poprwnie po polsku, troszczysz się o rodzinę masz intelekt i kupe znajomych na naszaj klasiei wogóle wszystko cacy - szczęść Ci boże, a inni wala ortografię nasza klasę i cały ten prąd wolą zawrócić i biec pod górę, masz poukładane życie a inni chcą jeszcze smakowac wolności jaka kolwiek jej forma by była oczytany jesteś to nie oceniaj ksiązek po okadce:)

właśnie czasem dostaję mowę tronową od mojej cioci zakonnicy, za wyrażanie się jak prostak i traktorzysta, ale z racji zawodu dorabiałem podczas studiów na kombajnie, więc czasem błuzgam jak scyzoryk kielecki i jak mój syn w hip-hopowych utworach