Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PozytywnieMyslaca

Dla osób którym nie układa się w zyciu - proponuje oglądnąc ten filmik!

Polecane posty

Gość PozytywnieMyslaca

Jest 9 częsci. Pierwsza mao ciekawa, ale warto przez nia przebrnąc. Polecam bardzo dla pesymistow i osob ktorym nie uklada sie w zyciu. Wasze zycie moze sie diametralnie odmienic po jego obejrzeniu. Filmik ma polskie napisy, podaje lin k do pierwszej częsci pozostale mozna znależć w wyszukiwarce youtube wpisujac law of attraction PL http://www.youtube.com/watch?v=A8WTM0KOzT0

Gość dziękuje
zawsze chciałam obejrzeć ten film, ale nie mogłam go zdobyć ❤️🌼

Gość no o czym
!!!

Gość PozytywnieMyslaca
Powodzenia! Obejrzyjcie bo naprawde warto!! Wasze postrzeganie świata może naprawde się zmienic! Polecam wszystkim chorym na depresje, osobom ktore stracily prace, które są w cieżkiej sytuacji zyciowej, które negatywnie myśla!

aaaaaa ja ogladnełam ten film!!!!! Naprawde odmienił moje zycie :)warto go ogladnac :)

Gość sekscytacja
dziękuję ślicznie za link! polowałam od roku, ale jakoś nie wpadłam, żeby zajrzeć na youtube.

Gość ale o czym to
?

Gość propaganda sekty
kościoła scjentologicznego, ale nawet mądre rzeczy

Gość znak rozpoznawczy
interesujące...jak chorą wyobraźnię musieli mieć wobec tego wszyscy którzy zginęli w obozach zagłady...więzieniach NKWD...itd :O

Gość znak rozpoznawczy
niezła metoda prania mózgu.. Nie myśl o tym czego się boisz i nie chcesz. Nie rozstrząsaj, nie szukaj wyjść, nie oswajaj swego strachu Po prostu ignoruj rzeczywistość, a ona sama się zmieni :O Szkoda, że nikt tego nie powiedział milionom Żydów uśmierconych w obozach koncentracyjnych czy warszawskim gettcie

Gość znak zodiaku
a co mają do tego żydzi? :o to nie żadne pranie mózgu tylko prawda stara jak świat, którą można przerobić na jedno proste zdanie - będąc optymistą możesz mieć wszystko. sekret dodaje tylko kilka dodatkowych wskazówek.

Gość znak rozpoznawczy
już mówię co mają obejrzałem tylko pierwszą czesć i miałem dość :P w skrócie brzmi - przyciągasz to o czym myślisz.. Wątpię, czy żydzi myśleli o smierci w komorze gazowej :O Przed tym "wynalazkiem " nikt nawet nie wyobrażał sobie, że podobne bestialstwo jest w ogóle możliwe Więc - zgodnie z tym prawem przyciagania nie powinno ich to spotkać :P

Gość lucrezia
a ja potwierdzam, że to działa. Tkwiłam kiedyś w beznadziejnym związku z którego nie potrafiłam się uwolnić. Facet okręcił mnie sobie wokół małego palca. Wiedziałam, że aby się uwolnić z tego toksycznego układu potrzebuję pomocy. Tak długo myślałam o tym i wizualizowałam sobie nowy związek, nowe życie i pracę, której wtedy nie miałam, że w pewnym momencie otrzymałam wszystko. W ciągu 2 miesięcy poznałam cudownego faceta, znalazłam nową, bardzo dobrą pracę i mieszkanie :) Teraz marzę o domu moich dziadków, obecny właściciel chce go sprzedać ale żąda za wiele i swoimi myślami próbuję go nakłonić do spuszczenia z ceny :p wierzę, że mi się uda i, że wrócę do miejsca gdzie spędziłam cudowne dzieciństwo :)

Gość wiesio pedziotti
nie oglądnąć tylko obejrzeć ćwoki

Gość ooooooookk..
a ja mam plyte w szafce! kolezanka mi polecila ten film SEKRET ale jakos nie chcialo mi sie ogladac , mam tez ksiaze zaczelam czytac ale tylko poczatek ,juz ide po film!

Gość weferwgreg
pierdoły, a co z ludzmi, ktorzy chorują na przykład na nerwice natrectw.. to choroba ktora polega, na tym ze , mysli, sie o rzeczach o ktorych nie chce sie myslec, to choroba umyslu, umysł jakby złosliwie podsyła obsesyjne jakies waki izje refleksje i mysli, ktorych nie chcemy.. to to znaczy wg nich, ze taki człowiek przyciaga to do siebie tak? bezsenms..

Gość Makumbaskanara
Super film. Polecam, bo wyciągnął mnie z dziewięciomiesięcznej depresji.

Gość fijołkiem
DZIĘKUJE !!!!!!!!! :)

Gość ale super
superowski :-D

Gość FiestaAmericcana
Polecam! Film naprawde mi pomógl. Od paru dni jestem w strasznym stanie bo stracilam prace. Po ogladnieciu mam wiecej sily i humoru:)

Gość POMOCYYYYYYY
TEN FILM JUZ NIE DZIALA NA YOUTUBE, PONIEWAZ ZGLOSILI DO NIEGO PRAWA AUTORSKIE. CZY KTOS WIE GDZIE MOGE ZNALEZC ETN FILM LUB JEST W STANIE MI GO UDOSTEPNIM?? BARDZO PROSZE..........

Gość co i jak
Czy ktos moze podac tytul tego filmu?

Gość POMOCYYYYYYY
law of attraction albo the secret law of attraction film ma 9 czesci POMOZCIE LUDZIE

Gość AJEDNAKJESTDOBRA
UP UP UP :)