Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qtwa

Tez na naszej klasie czesto odwiedzaja Was profile powiazane

Polecane posty

z portalem models.pl? Mnie to juz zaczelo wkurzac, bo co drugi dzien wchodzili na moja strone:O wiec ich zablokowalam...

Gość lokinka
a na moje wchodzi mamdobry humor :P

A moze ktos odpowie mi w temacie?

Gość Workinapasp
Ja juz dawno zrezygnowalam z uslug tejze witryny

A co tak bardzo sie boisz nie byc anonimowy?:P

tez zastanawiam sie nad zlikwidowaniem konta na nk.

Gość Tasakomania
Tez u mnie models.pl wchodzi na moje konto.

Gość o kur wa mac
ty srodkowy palec, zablokowalas sobie niby bo cie nie interesuje kto cie oglada? ha ha ha, a moze to dlatego zeby inni nie widzieli ze ogladasz ich:D

Gość o kur wa mac
a tak na marginesie to mnie podglada caly czas " jestem tu na chwile" heheheehehheehehehe

Gość Kati CZi
Ale jesteście beznadziejni. Mój sąsiad sam założył konto najpiękniejsze mieszkanki woj... i sobie ogląda zdjecia dziewczyn, któryce boi sie do znajomych zaprosić. Ale jesteście beznadziejni, ze wierzycie w takie rzeczy:P

Gość Nieznana Kolezanka nk
heh ja juz dawno zlikwidowalam profil na nk. z poczatku bylo fajnie, odnalazlam duzo ludzi...z mojej przeszlosci szkolnej tym bardziej ze czesto sie przeprowadzalam po polsce i zmienialam szkoly...to bylo calkiem sympatyczne...bo w czasach szkolnych bylam szara myszka aaa nk pokazalo mnie jakby w innym swietle bo wrzucilam troche fotek z moich wystepow w tv (jestem wokalistka) nooo i rozumiem ze zaszokowalam swoich przyjaciol z przeszlosci..to bylo mile do momentu gdy zaczeli zapraszac mnie jacys dziwni ludzie tylko dlatego ze ich zdaniem bylam ladna... przez ten portal proponowano mi nawet rozbierana sesje zdjeciowa.... nk zrobilo sie zenujace... wiec nie zawahalam sie zlikwidowac konto. Pomyslalam ze w koncu znalazlam juz potrzebne kontakty z przeszlosci i...to mi wystarczy... teraz nk sluzy chyba wylacznie do chwalenia sie fotkami a ja niestety taka zapatrzona w sobie nie jestem.. teraz raczej to mnie rozsmiesza:) dzis jestem tylko wdzieczna za to ze mam kontakt z osobami z przed lat.