Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za gosciu nie moge

Rzucił słuchawką po tym ja mu powiedzialam ze wiem ze klamie.co sadzicie o tym?

Polecane posty

Rozmawialam z nim dzis rano on zadzwonil pytalam o pewna bardzo wazna sprawe on trzymal sie swojej wersji ja juz wiedzialam ze klamie.Potem po jakims czasie zadzwonilam jeszcze raz spytalam dlaczego mnie oklalamal a on na to "co ty pieprzysz nie klamie" i rzucil sluchawka :( Co o tym sadzicie?On nigdy sie tak nie zachowal nigdy nie rzucil mi slcuhawka no i co mam teraz zrobic?

Gość dekoA
ze chyba nie klamie.

kurde znowu mnie olamal i to w sprawach naprawde waznych a ja mu juz ktorys raz dalam druga szanse na zaufanie znowu mnie zawodl wiem ze klamie bo jestem pewna bez powodu nie robie takich scen ale jego zachowanie mnie dopilo jeszcze bardziej:( jestesmy razem 6 lat mamy dziecko kocham go a on tak mnie rani :( i co mam zrobic z nim?moze macie spsob na jakas nauczke?

sory za błędy ale to z nerwow

podnosze

Gość A o co poszlo............
jeśli można spytac??? Może rzeczywiscie nie kłamie a ty niepotrzebnie zrobilas afere?:)

a o co poszlo ja wiem na 100% ze klamie jakbym nie wiedziala nie robila bym afery zadnej

Gość
Wygląda na to, że jesteś po prostu głupia i wkurwiająca :). Wyrazy współczucia dla Twojego chłopa.

dlaczego mam facetowi nie zwocic uwagi skoro mnie oklamal?i to w waznej sprawie! no dlaczego?

Gość ciocia dobrrrra rada
💤

Gość frufru
jesli naprawde CIe nie oklamal a Ty mu zarzucasz to i się upierasz przy swoim to mu sie nie dziwie. pytanie - po co jestes z nim skoro mu nie ufasz do tego stopnia, wiecej nawet - jestes pewna że on Cie oklamuje?...

ale on mnie na 100% oklamal gdybym nie yla pewna nie spytala bym dlaczego to zrobil a jego reakcja byla taka ze trzepnal sluchawka zaskoczylam go wiec nie mial chyba za bardzo jak sie tlumaczyc tylko teraz sie zastanawiam co z tym wszystkim zrobic :(

Gość dlaczego rzucił słuchawkę
Kłamca rzucił słuchawkę, bo nikt nie lubi jak wykryje się jego kłamstwo. Jest wściekły, że kłamstwo się wydało.

Gość frufru
drugą szansę dostaje się tylko raz. zawiódł znów - niech wypierdziela...

Gość jeszcze jedna możliwość
Kłamca teraz intensywnie zastanawia się KTÓRE jego kłamstwo wydało się ;-) On ma problem.

on pewnie teraz wymysla sobie poprostu wymowke :( albo jak on to zawsze mowi poczeka az mi przejdzie :O ale nie tym razem no ilez mozna?to ja juz sobie nawet nie chce wyobrazac w jakich jeszcze kwiestiach mnie oszukuje -oszukiwal :O No i co ja mam z tym faktem zrobic?

tym bardziej ze po ostatnim powaznym klamstwie [tych blachych juz nie licze] jakis rok temu obiecal i zazekal sie ze nigdy wiecej mnie nie oklamie itd :( Czy kłamca juz zawsze bedzie kłamcą? :(

Gość frufru
tak.

kurde a mialam nadzieej ze sie zmieni :( chciala bym dac mu nauczke bo to co zrobil bardzo mnie zabolalo-ja go nigdy przez cale 6 lat nie oklamalam :O naprawde...

Gość frufru
a po co Ci to? na takich nauczki nie skutkują. szkoda nerwów.

Gość szkoda życia
Mi nie chciałoby się całe życie zajmować się dochodzeniem kiedy on kłamie :-O Co ja detektyw ? Czy co? Niech kłamie komu innemu. :-P

No coz....chyba macie racje :( kurde dlaczego faceci tacy sa?

Gość szkoda życia
Tylko niektórzy. :-D

i co ja mam teraz zobic zadzwonic czy czekac az zadzwoni?tylko co ja mu wtedy powiem ? nie chce mi sie z nim gadac bo zostalam przez niego "osłabiona" :O normalnie mam taki metlik w glowie bo glupia uwierzylam ze po ostatnim klamstwie juz wiecej tego nie zrobi :( a kto wie ile razy w tym czasie mnie oklamal bo dzisiejsze klamstwo wyszlo ze tak ppiwem calkiem przypadkiem ja nie robilam zadncyh dochodzen itd.i wlasnie najgorsze jest to ze to klamstwo w bardzo powaznej sprawie 😭

Gość bez przesady w poniedziałek
nie rozumiem frustratów wchodzi na czyjś topik, nabluzga, do tematu sie w zaden sposób nie odniesie, merytorycznie dno, emocjonalnie dno nabluzga na kobietę, którą okłamuje facet i każe jej spadac z topiku - panowie, troche sensu w poniedziałek...ja rozumien nieudany weekend, ale bez przesady do autorki: kopnij go w d bez tłumsczenia, najgorsze co możesz zrobić, to dzwonic o domagac sie jeszcze czegoś masz wtedy przegrane

Gość frufru
a po kiego ...uja masz do niego dzwonić albo odbierac telefony od niego??...

Gość szkoda życia
No, i co? Zadzwonisz, żeby go poprosić, żeby cię okłamał, że nie kłamał??? :-O Wyrzuć kartę od telefonu i spraw sobie nowy numer i tym samym nowe życie.

A myslicie ze bym tak nie chciala?ale to nie takie proste.....mamy dziecko i co mam ot tak zmienic nr telefonu i juz nigdy z nim nie gadac?bardzo chetnie ale to chyba niemozliwe 😭