nieznajoma006 0 Napisano Luty 23, 2009 witam mam problem.... jak narazie nie dostałam okresu a już powinnam i zawsze miałam ciężkie i bolesne piersi, które były oznaką zbliżającego się okresu i miałam tak przez klika dni, jednak dzisiaj moje piersi stały się normalne, miałam bóle brzucha, muszę dodać ze to pierwszy miesiąc bez zażywania tabletek antykoncepcyjnych (przerwa w zażywaniu).....co o tym myślicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Heidiiii Napisano Luty 23, 2009 zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smarkula 0 Napisano Luty 23, 2009 Na bank ciąża. Gratulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona0 0 Napisano Luty 23, 2009 Po tabletkach to jest normalne ze okres się spóźnia mi się spoźnił aż 4,5 miesiąca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajoma006 0 Napisano Luty 23, 2009 moze to byc skutek ich odstawienia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celina krakowianka Napisano Luty 23, 2009 a dlaczego testu nie zrobisz????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Luty 23, 2009 dla spokoju zrób test ale na bank to skutek odstawienia tabletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajoma006 0 Napisano Luty 23, 2009 gdybym zazylawala tabletki to bym skonczyla dzisiaj 4 opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajoma006 0 Napisano Luty 23, 2009 nie zrobie testu bo nie chce wiedziec naprawde boje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach