Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynapoety

co o tym myśleć...

Polecane posty

Gość dziewczynapoety

już nie wiem staram się go wspierać w jego pisaniu jak mogę nie narzekam gdy chce się włóczyć i pisać, jak pracuje nad tekstami to nie zawracam mu głowy, chętnie czytam, wymieniam z nim uwagi, dyskutuję ostatnio wysłał nowy materiał do kilku wydawnictw cieszyłam się, że może wyda znowu itp.. natomiast wczoraj spojrzałam na ten materiał- myślę sobie, co tam zawarł, bo wiadomo, że nie zawarł wszystkich wierszy a tylko część 62 teksty akurat w nich nie zawarł żadnego, który dedykował mnie nie miałabym żadnych obiekcji ale te, które napisał kilka lat temu po rozstaniu z byłą i dedykował je jej- oczywiście zawarł do tego wiersz, który nie był nikomu dedykowany- zadedykował pewnej dziewczynie, która niegdyś chciała mu zamieszać w głowie i spieprzyć nam związek co o tym myslec? probuje racjonalnie-te teksty są naprawde dobre, musiał wybrac najlepsze, racjonalnie a nie akurat te dla mnie i ok ale dlaczego jej zadedykował tekst?? nagle? widocznie nadal o niej mysli.. to boli.

Gość bfdbdafbdaf
A moze jest tak ze on nie umie pisać o szczęściu, nie wychodzi mu. Ty jesteś synonimem szczęścia więc nie pisze, a była jest sumą złych emocji i takie wiersze mu idą?

Gość dziewczynapoety
tzn tak- ja rozumiem, że jego była go zraniła itp i że pisał o tym i pisać będzie- rozumiem to, nawet o tym czasem rozmawiamy, nie chce aby zapominał o tym co go kiedyś spotkało ale dlaczego nagle zadedykował wiersz tej dziewczynie, która namawiała go do zdrady mnie? dziewczyna ma swojego faceta, wie, że mój facet jest ze mną a chciała się z nim przespać napisała mu maila o tym a ja przeczytałam jego odpowiedz na tego maila napisał, że owszem, że mu się podoba, pociąga go ale jest mi wierny i koniec- i ok, przerobilismy juz to, było minęło ale on nagle jej dedykuje wiersz? ok,nie pisze w nim ze cos do niej czuje itp, raczej odnosi sie do przeszlosci,ale wiesz no.. jakos zle mi z tym