Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-prostytutka

Dlaczego kobiety tak nienawidzą prostytutek?

Polecane posty

Gość Napoleon_rozdarty
Z pewnoscia nie da sie wykluczyc, ze jakies panienki robia to nie calkiem dobrowolnie. Patologia istnieje wszedzie. Wiekszosc z nich robi to jednak z wlasnego wyboru.

Gość aniulka 1234
Nie nienawidzę prostytutek. Jest mi ich szczerze żal. Seks to coś pięknego w życiu człowieka, jeśli uprawia go z osobą, którą kocha i pożąda. W tym jest szczera miłość, bliskość, zaufanie. A kobiety które muszą to robić z obleśnymi typami, których w prywatnym życiu nie chciałyby tknąć patykiem mają podejście do tych spraw rzeczowe i raczej związane z pracą, którą muszą wykonać, a nie z przyjemnością. To chyba najgorsza rzecz jaką można zrobić, żeby na zawsze stracić szacunek do rzeczy, które z ukochaną osoba mogą być wspaniałym przeżyciem. To samo tyczy się facetów, którzy korzystają z usług prostytutki.

Gość nie-prostytutka
aniulka chyba troszke uogolniasz. Nie dla każdego seks to jakis wyjatkowo mistyczny akt, nie dla każdego to musi byc też miłość. Niektorzy lubią po prostu seks dla seksu i myslę, że i takie sa niektóre prostytutki, robia to co lubią. Chcoaciaż wiem, ze jednak dla wiekszości to tylko niezbyt fajna praca

Gość nie żywię nienawiści do
prostytutek - część wspóczuję - tym które są zmuszane gardzę klientami prostytutek - to jest obrzydliwe i żałosne płacić za seks. I godzić się na to nie wiedząc czy dana kobieta nie jest zmuszana do tego co robi. Nie jestem moherową świętoszką - ale jak ktoś ma ochotę na seks bez zobowiązań to można sobie znależć odpowiedniego partnera w każdej chwili. A jak się nie potrafi to zostaje prawa ręka.

Gość nie żywię nienawiści do
do panów którzy narzekają że wszystkie żony wiecznie głowa boli i że seks mają tylko za prezenty i takie tam i tylko jak skomlą o to. w dupie byliście i gówno widzieliście że macie takie pojęcie o kobietach. jesteście po prostu sfrajerzonymi cwelami że wzięliście sobie takie babole na żony i to jest tylko i wyłącznie wasza wina.

Gość aniulka 1234
Uogólniam czy nie, uważam, że jeżeli ktoś płaci za seks to wymaga, a prostytutka te wymagania musi spełniać. Ja tak sobie myślę co one uważają o seksie, takim zwykłym, dla przyjemności. Dla mnie bzykanie nie jest jakimś mistycznym przeżyciem czy nie wiadomo czym, ale nie da sie zaprzeczyć, że wiąże się z tym wszystkim o czym wczesniej pisałam. Seks bez zobowiązań też bierze sie z jakiegoś pożądania czy zaufania itp. A seks z klientem to coś obleśnego, nawet jak są osoby, którym nie sprawia to problemu to zawsze znajdzie sie ktos, kogo by się brzydziły, a muszą iść z nim do łóżka. To pieprzy całkowicie podejście do życia intymnego. A faceci, który korzystają są żałosni, macie racje.

Gość Napoleon_rozdarty
Byc moze poza tymi wczesniej wspomnianymi patologicznymi, to wiekszosc nie musi tego robic i zdarza sie, ze nie robia tego z pierwszym lepszym. Moga odmowic i to robia.

Gość rwrwqwq
ja jestem prostytutka..

Gość kyahdoznaju
uuuuuuuuupppppppppppppppppuuuuuuuuuuppppppppppppp

Gość Napoleon_rozdarty
rwrwqwq - moze cos napiszesz na temat ;)

Gość upupupupupupupup

A ja uważam, że prostytutki to fajne kobiety:P Mialam kolezankę co pracowała w tym zawodzie, poznałam też jej koleżanki z pracy i dziewczyny były naprawdę fajne. To, ze wybrały czy też musiały wybrać taki zawód to już nie moja sprawa.

Gość adam 29
odpowiedź jest prosta. seks staje się łatwiej dostępny i kobiety tracą swój monopol i narzędzie małżeńskiego szantażu.

Gość Anulkaaaaaaggg
Mi to lotto co robią prostytutki - ich życie ich sprawa. Każdy robi co innego i niech się tego trzyma zamiast oczerniać innych.

Gość grrrrr
Napoleon_rozdarty "Byc moze poza tymi wczesniej wspomnianymi patologicznymi, to wiekszosc nie musi tego robic i zdarza sie, ze nie robia tego z pierwszym lepszym. Moga odmowic i to robia. " eee masz może jakieś statystyki, że tak sobie arbitralnie twierdzisz, że więszkość? Bo tak na logikę to takie ekskluzywne to może i faktycznie dobrowolnie, ale te laski co stoją w mini na mrozie i łapią panów z tirów to jednak mało atrakcyjne zajęcie. Ciemno, zimno, niebezpiecznie. Nie mówiąc o panach alfonsach trzymających łapy na zyskach, to pewnie wcale ta kasa nie jest rewelacyjna, a warunki pracy fatalne. Obstawiam, że większość jest jakoś do takiej pracy zmuszona, a to wprost, bo po prostu ktoś kupił nowy towar do swojego burdelu, albo np są to osoby uzależnione od narkotyków, albo w jakiś inny sposób zwichnięte na psychice.

dziwka też sobie musi znaleźć argument "za" swoim zawodem i wmawia sobie, że jest fajna i wszystkie jej zazdroszczą:) czego mamy zazdrościć? że dajesz doopy każdemu, tony puli na twarz przyjmujesz i liżesz każdemu, który zapłaci? nie, nie zazdroszczę nikomu takich "przyjemności", bo uważam, że jest to obrzydliwe nie mówiąc o argumentach moralnych a moje odczucie co do takich worów na spermę jest tylko jedno- skoro to robią widocznie są puste,nie mają ambicji i nic w życiu nie potrafią osiągnąć bez robienia lasek obcym gościom, więc nie jest mi ich szkoda. każdy ma swoje miejsce w szeregu i jeśli takie wybrały to widocznie na takie zasługują :)

Gość octek
Dziwki być muszą,bo przecież muszą być baby worki treningowe. Sa po to aby je walic w dupe i to tak aby sie posrały,są po to aby w ryja dostac w czasie stosunkui sa po to aby je szmacic.Normalnej kobiecie tego się nie robi.