Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palmersowa

przeczytajcie to !!!!

Polecane posty

Gość palmersowa

odkrylam ze moj facet ma konto na portalu randkowym rzadko sie tam loguje ja tez zalozylam sobie takie jak on czyli bez zdjecia zgzadza sie zalozylam zeby go kontrolowac co ile sie loguje on nie wie ze ja wiem ze jest na tym portalu ostatnio po naszej klotni zalogowal sie tam i wiecie co napisal do mnie ( ale on nie wie ze to ja ) ze czy jest mozliwosc aby sie spotkac !!!! obawiam sie ze on juz szuka sobie kogos innego ;-( co tu robic ????

Gość bez przesady w poniedziałek
umów sie, pójdx tam i go rzuć

Uuu, wyslij mu swoje zdjecie albo wstaw i sie zdziwi.. serio tak zrob :) bedzie sie tlumaczyl.

no albo sie spotkaj ... ;] tez sie zdziwi..

Gość bez przesady w poniedziałek
nie, no po co ma sie tłumaczyć zostaw go przez smsa, napisz, że masz juz go dość bez, wyjaśnień :P

nie znasz lepszego sposobu na zarwanie z nim?

Gość palmersowa
nie dziwcie sie wkurzylam sie na niego jak zobaczylam wiadomosc od niego a jeszcze tam sie opisalam jako swoje przeciwienstwo czyli ze mam niby 172 cm wzrostu niebieskie oczy i czarne wlosy a naprawde mam 162 cm blond wlosy i brazowe oczy moze on juz szuka mojego przeciwienstwa gdyz chce sie spotkac z laska opisana przez mnie jako moje przeciwienstwo

I tak się z nim spotkaj :] reakcja powinna być zajebista :P

Pewnie,spotkaj się z nim :P na wlasne uszy sie przekonasz jak cie fajnie oszukuje a potem zerwij z nim bo nie warto z taka osoba dalej sie spotykac

Ktoś tu słusznie zaproponował żebyś się z nim spotkała i go rzuciła. Szanuj się, on zaproponował spotkanie \"innej kobiecie\" będąc w związku z Tobą! Jak się zapyta skąd wiedziałaś, że on ma tam konto i czemu to zrobiłas to powiedz, że Twoja koleżanka Cie znalazła na tym portalu i specjalnie sie tam zalogowałaś. Dla Ciebie on juz jest spalony ale może nauczy sie na przyszłość co to jest związek i szacunek.