Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miodowlosa

Mój pierwszy raz

Polecane posty

Mój pierwszy raz czyli z pamietników nastolatków. Twoje \"przejście\" w dorosłość było jak ze snu? A może był to koszmar i chciałbyś ustrzec przed takim błędem innych? Napiszcie o tym co przeżyliście, przyłączcie sie do dyskusji.

Gość babay
z mezem ;) bylo fajnie:)

Gość kalala123
Było naprawde fajnie. chodziłam z chłopakiem 5 miesięcy, nie planowalismy tego. pieściliśmy się i stało się. teraz jest moim mężem.

Mój pierwszy raz nie był koszmarem ale po latach.....żałuje :) Byłam młoda,głupia i tyle :D :P

Gość lllllllllllllllllllll_llllllll
z mężem, wtedy jeszcze narzeczonym. było milo, troche bolało, ale ogólnie wspominam dobrze.

Gość było beznadziejnie
bolalo. Czułam się źle. Miałam żal do siebie, ze się dalam w to wciagnąc i do innych. Pamiętam że weszlam do wanny i chyba przez 2 godziny myłam sie i płakalam. Czułam ze jestem brudna. W końcu moja matka zareagowala pytala czy to byl gwalt itd powiedziałam, ze nie chociaż tak się czulam. Na tego chlopaka już wiecej nie moglam patrzeć. Jak to wspominam to mam dreszcze. Nie rozumiem po co to zrobilam. dalam się namówić w efekcie przyplacilam to problemami z psychiką.

Pierwszy raz.. hmm.Po najpiękniej spędzonym dniu w moim życiu :) Nie żałuje, mimo młodego wieku, gdyż zrobiłam to z miłości a nie dla kaprysu :)

a ja mialam dwa pierwsze razy ;) po prostu pierwszy facet byl \"kulawy\", krew pojawila sie dopiero przy drugim, i dobrze bo to on byl tym z miłosci.