Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwweraa

z czego to wynika.On cały czas mnie krytykuje

Polecane posty

Gość wwweraa

umniejsza obraża...używa okręslen ale jesteś "debilka"jestes "przykra""nie dorównujesz mi intelektualnie...itp... Dodam że on nawet matury nie zdał a ja studiuje na bardzo dobrej uczelni.Ja nigdy sie nie wywyższałam,nie obrażałam go a on wiecznie,nawet w najbardziej absurdlanych sytuacjach musi mnie obrazić.Tojest dzień w dzień cały czas..nieustanny element naszych rozmów...spotkań itp..:OI

Gość 10 szczęsliwych
chce nabrać pewności siebie dzięki temu że tobie ją odbierze

Gość zwykły prostak i tyle

Gość aaaaaaaassssssssssssssssa
kopnij go w d... jak najszybciej i zapamiętaj, ze podstawą dobrego związku jest SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a kim dla ciebie jest ten ON?? Jezeli to twoj facet (pomijajac juz sam fakt, ze nie ma nawet matury, a ty jestes na studiach) to kopnij w doope dziada!! No bo skoro piszsz, ze tak jest DZIEN W DZIEN, to wybacz, ale co ty z nim jeszcze robisz.. :O

Gość moj tez nie ma matury a ja mam
magistra, ale nigdy sie do mnie nie odzewal w ten sposob, a jakby sprobowal, to bym mu powiedziala co o tym mysle, ale widze, ze Twoj to jakis burak naprawde.. moze ma inne kompleksy i leczy sie takimi odzywkami! Powiedz mu, ze przeciez nie bronilas mu sie uczyc, wiec nie zyczysz sobie takich tekstow na swoj temat. A jak nie pomoze, to niestety, ale ja widze tylko jedno wyjscie, no chyba, ze lubisz byc ponizana.

wydaje mi sie jednak ze to nie jest kwestia wyksztalcenia, tylko on po prastu taki jest i ma niskie poczucie wartosci

Gość tjaaaaa....
wybacz, ale naprawdę musisz być "debilką" jeśli nadal nie wiesz, dlaczego on się tak zachowuje leczy po prostu swoje kompleksy, a ty sobie na to pozwalasz skoro nadal z nim jesteś i nie łudź się - on cię na pewno nie kocha w innym wypadku nie zachowywałby się w ten sposób

Gość
wwweraa => ludzie z niedorozwiniętym, skarłowaciałym ego już tak mają. Poza tym... Gratuluję gustu. :o

jak jeszcze raz cię skrytykuje to daj mu psztryka w czubek chuja. Sposób ogólnowojskowy na załatwianie takich patafianów.

''Tojest dzień w dzień cały czas..nieustanny element naszych rozmów...spotkań itp.. I'' tak jest bo sobie na to pozwalasz!! Nie wiesz jak ustawic faceta?? najwidoczniej nie, a szkoda... jak mozesz dac tak soba pomiatac?? chyba Ty tez masz bardzo niskie poczucie wartosci! Co on ma wsobie takiego, ze z nim sie spotykasz????

Gość wwweraa
To nie tak.ja mam dość wysokie mam świadomość swojej wartości dlatego to pomnie spływa..Denerwuje mnie tylko gdy zachowuje się tak w obecności innych ludzi.On jest na co dzień bardzo pewny siebie.Ma dużo zalet,można na nim polegac itp...Chciałabym jakoś rozwiązać ten problem,ale znim nie da się o tym rozmawiać.bo ja poruszam ten temat to się rozłącza i mówi że "zrzędzę"i wymyślam problemy

Gość to gwarantuje
że nei jestes taka silna i po roku...woje poczucie wlasnej wartości bedzie zerowe..jego zaś wzrosnie....To taki mechanizm....manipulacja....pranie mózgu działa jak sekta

To nie tak.ja mam dość wysokie mam świadomość swojej wartości dlatego to pomnie spływa..Denerwuje mnie tylko gdy zachowuje się tak w obecności innych ludzi.On jest na co dzień bardzo pewny siebie.Ma dużo zalet,można na nim polegac itp...Chciałabym jakoś rozwiązać ten problem,ale znim nie da się o tym rozmawiać.bo ja poruszam ten temat to się rozłącza i mówi że \"zrzędzę\"i wymyślam problemy :-) :-) :-)

Gość autorko
ja tylko współczuję Waszym potencjalnym dzieciom, będą miały zjebane dzieciństwo jak tatuś będzie je tak na każdym kroku dowartościowywał, nie mówiąc już o szacunku do Ciebie, ba jak dzieci mają traktować matke-debilke.

Gość to gwarantuje
dokładnie typowy przkład toksycznego związku:O

Gość jjjjjjo
uciekaj jak najdalej od niego

zawsze szczery - widze, ze ci sie bardzi nudzi

bardzi = bardzo

Gość domyślam się co czujesz
na twoim miejscu pożegnałabym się z nim jak najszybciej(póki nie jest za późno)... Niestety on się nie zmieni, po dłuższym czasie znajomości może być jeszcze gorzej:-o

Gość jjjjjjo
ja mam dr a mój maż jest po zawodówce, wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy, można się urodzić sadystą, chamem, psychopatą i być prof czy też mieć tylko maturę u nas wogóle nie widać różnicy w wykształceniu, jesteśmy już razem wiele lat, mąż jest wspaniały, najpierw myśli o mnie potem o sobie, nie przeszkadza mu to że ma wykształconą żonę... teraz ja nie mam od 3 mc pracy a on pracuje :) Naprawdę uciekaj, mój tata właśnie się zachowuje tak jak Twój facet, mama ma piekło i zerowe poczucie wartości, a tato na każdym kroku udowadnia wszystkim że mama to zero (oboje mają średnie)

jak to: \"spływa po mnie\"????? no to skoro to po Tobie spływa, to on tym bardziej, żeby w końcu Cię naprawdę dotknęło... nie rób tak, tylko mu za każdym razem mów, że sobie nie życzysz i że to Cię obraża... chyba, że to takie przekomarzanki urocze dla Ciebie i Ci to nie przeszkadza;) tyle, że wtedy byś nie zakładała tego topiku... bez sensu się wyżalać obcym ludziom, a przed nim udawać, że nic Ci to nie robi... mówi tak, bo ma kompleksy; bardzo rzadko zdarza się, żeby facet znosił ze spokojem lepsze od swojego wykształcenie u swojej kobiety... pewnie czuje się przez to gorszy i zagrożony - ale to nie usprawiedliwia chamstwa... pewnie, możesz i nawet powinnaś go zapewniać o tym, że Ci imponuje różnymi innymi rzeczami i nie uważasz, że jest od Ciebie gorszy - ale zacznij od wymagania dla siebie szacunku; moim zdaniem to wynika z tego, że czuje się od Ciebie gorszy, więc Cię systematycznie poniża, żebyście byli \"na równi\"; co jest chamskie, burackie i według mnie świadczy o słabości

Gość jjjjjjo
jeżeli Tobie jest wszystko jedno to pomyśl o swoich dzieciach, które się narodzą z tego związku, będą miały piekło na ziemi... czy one zasługują na takiego ojca? lepiej zapobiegać niż leczyć... a tutaj masz wyraźne sygnały że dobrze nie będzie do końca życia będę wspominać moje dzieciństwo i mojego INTELIGENTNEGO ojca!!!!!

Gość jjjjjjo
tato raz kłócił się z mamą, że on wie jak prowadzić samochód a ona w tym temacie jest idiotką itp, kazał jej patrzeć jak go wszyscy przepuszczają na czerwonym świetle na skrzyżowaniu bo go tak wszyscy tu szanują i znają... uderzył w samochód policjanta po cywilnemu :)

Gość Dr mgr inż. prof. Jan Bzykacz
Powinien mieć zabrane prawo jazdy na okres dożywotni.

nie pozwalaj sobie kobieto, nie masz szcunku do siebie czy co? wypomnij mu brak matury to może się uspokoi. jak mozna pozwalac facetowi na cos takiego? :o