Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmm...mmmmm.....mmmmm

Prosze, pomóżcie

Polecane posty

Wczoraj rano dostałam nagłego ataku bólu żołądka. Bolał mnie cały dzień. Wieczorem troche przestało ale chyba od ilosci spożytej nos-py. W nocy miałam temperature. Dzisiaj rano ok. 9 obudził mnie silny ból w tzw "splocie słonecznym". Nie wiem co mi jest. Czy to moze byc przedzawał? Nerwica? a moze to ból od żołądka?? Strasznie mnie boli, boję się. Miał ktos podobne objawy?

Gość to idz do lekarza
tutaj nikt cie nie uzdrowi :O

Nie bardzo moge isc teraz do lekarza. Nie mieszkam w PL i to jest dla mnie mały problem.... :(

Nikt tak nie miał? Zastanawiam się czy to nie sa wrzody. Jakie są objawy przy wrzodach żołądka? Podobny atak miałam z miesiąc temu. I brak apetytu przez kilkanascie dni. Myślałam ze wszystko wróciło do normy - a tu nagle wczoraj znowu to samo :(

Gość marcysiankaaaa
Nie ma rady, musisz zasięgnąć porady lekarza. Czasem tak objawia się nawet zawał, więc nie lekceważ.

Już czytałam o tym zawale.... Niedawno wzięłam tez leki antydepresyjne (uspokajające) na rozluznienie miesni klatki piersiowej i po ok. pół godzinie przestał mnie tak mocno bolec mostek... Już raz byłam na pogotowiu, jakies 2 lata temu - miałam podobne objawy z tym kłuciem w mostku. EKG miałam wporządku, prawdopodobnie było to na tle nerwowym. Mało tego, jak powiedziałam lekarzowi że boje sie ze to moze byc przedzawał to chyba mnie z lekka wysmiał, bo mam dopiero 25 lat :(