Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joao

Ciąża, a narkotyki

Polecane posty

Gość Joao

Zwracam się z prośbą do tych, którym nie jest obcy temat, lub cokolwiek słyszeli. Jak może wpłynąć na ciążę, dzidziusia to, że mężczyzna przez okres 2 lat w miarę regularnie (tj. raz w tygodniu) przyjmował narkotyki, najczęściej amfetaminę? W chwili obecnej nie przyjmuje on narkotyków od 4 lat. Próbuję wszelką mocą dotrzeć do takich informacji,ale w internecie częsciej opisywany jest wpływ brania narkotyków przez kobiety w ciąży. Będe bardzo wdzieczna jeśli ktoś wie coś na ten temat lub zna jakieś źródła. Pozdrawiam ciepło.

Gość celina krakowianka
moga byc jakies powikłania ale nie muszą (zalezy od organizmów kobiety i faceta ) pytanie: po .h.u.j brał narkotyki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? :O gorzej by było jak kobieta bierze , ale po facecie to moze nic sie niestanie , ale ja bym nie dała d.u.p.y takiemu !!!!!

Nie piszą o tym nigdzie, bo ciężko jest przeprowadzić takie badanie - mało który ojciec przyznaje się, że brał narkotyki. Wniosek - nigdy nic nie wiadomo.

Gość Joao
Nie prosiłam o komentarz zachowania, tylko informacje dotyczące powikłań!

Joao - nie stresuj się, tutaj prawie wszyscy na wszystkich najeżdżają.

Gość celina krakowianka
pamietam kiedys były takie zajecia w szkole na godzinie wychowania do zycia w rodzinie i babka mówiła ze moze cos byc , ale to co 5 facet biorący narkotyki moze spowodowac jakies powikłanie a tak pozatym to niewiem , niesłyszałam o tym nigdzie , poza szkołą jak babka mówiła , ale niewiem o jaki rodzaj narkotyku chodziło tez