Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO WLASNIEE

niby meska przyjazn

Polecane posty

Gość NO WLASNIEE

Moj facet ma kumpla ktorego zna od wielu lat i uwaza za przyjaciela. mnie jednak ten kumpel coraz bardziej wkurza a moj chlopak nie da sobie nic powiedziec..:O otoz - oni kiedys obiecali sobie uprawiac sport 1-2 x w tygodniu moj facet przylozyl sie do tego a ten jego kumpel ciage odmawia, przeklada.. potrafi zadzwonic godzine przed ze jednak cos mu wypadlo. wkurza mnie to bo np. ja ide na zakupy a on na basen a gdy wyjde dostaje telefon od mojego ze jednak nie idą :O dzis moj facet mial isc do lekarza to nie, bo idą dzis na basen, czemu nie odmówił tamtemu? bo kumpel nie bedzie potem do konca tygodnia mógł :O kiedys sie umowili, moj facet 2h do niego dzwonil i sie okazalo ze on.... spał do 12tej w poludnie dlatego nie odbierał :o nie wiem dla mnie to zachowanie siwadczy ze kumpel ma go czesto w D***** ale moj nie chce tego sluchac i go tłumaczy. Ja rozumiem ze tamten ma obowiazki w domu. ale nie pracuje a moj tak!!! WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Gość pppppppppppeniiiiiiiissssssssc
A CHUJ CIE TO BOLI? NIE WPIERDALAJ SIE

Gość NO WLASNIEE
no wlasnie mnie to boli jak np. psuje nam wspolne popoludnie tzn umawiamy sie odzielnie itp. a po chwili moj facet jednak nie idzie ;/

Gość pppppppppppeniiiiiiiissssssssc
jesli facet jest pipa to nia bedzie nie napuszczaj go na kolesia ani nie gadaj z kolesiem bo bedzie jeszcze gorzej