Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaa

biala wydzielina z pochwy zapalenie czy ciaza?

Polecane posty

witam. mam problem i licze na wsze dobre porady. a wiec kochalam sie z moim chlopakiem i pekla nam prezerwatywa. (niestety) poszlam do ginekologa i przepisal mi tableteke po. okres mialam 6 stycznia a keidy ja wzielam dostalam juz 22 stycznia (niby takie sa skutki tabletki) w tej chwili okres spoznia mi sie juz 4 dni a z pochwy leci mi bardzo biala dosyc gesta wydzielina. czy to jest jakies zapalenie ? czy moze jestem w ciazy?? ( czasem jeszcze niestety z moim chlopakiem kocham sie bez gumki, ale dosyc szybko sie ogarniamy i przestahemy) jest jakies prawdopodobienstwo ze zaszlam w ciaze? co mam zrobic poczekac na okres i kiedy nie bedzie go w najblizszych dniach isc do lekarza?

pomóżcie :(

Gość asfsdvcbf
a kto ci powie jak nie lekarz? Może być ciąża skoro się nie zabezpieczacie albo coś innego. zresztą jeden dzień opóźnienia to nie żadna tragedia

Gość ale mnie

Gość dsdsdsdcvgfhyhyh hehe
Autorko mam tak samo jak Ty :( Tzn.nie bylam po tabletke anty,ale kochalam sie z moim chlopakiem bez prezerwatywy ale szybko sie wycofal i spuscil poza mna.A teraz okres powinnam dostac za tydzien ale i tak sie boje :( i tez leci mi biala gesta wydzielina ;/

Gość ale mnie
takie puste laski wkurzaja !, pieprzy sie bez zabezpieczenia (a przeciez wie czy to grozi! ,raz miala strach , pozniej poszla do lozka po raz drugi bez zabezpiecz)aa pozniej wlazi na forum i jeczy ! wez sie ogarnij dzieczyno! zenujaca jestes i t bardzo wiesz?

Gość saleminka8
biała wydzielina to tzw. śluz niepłodny spóźniać okres sie może nawet hmm ze strachu przed ciążą... owulacja mogła się przesunąć i dlatego jej nie ma. A stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcyjna,bo śladowe ilosci spermy wypływają z członka w trakcie stosunku. W ten oto sposób moejj koleżance urodził się pawełek ;)

Gość dsdsdsdcvgfhyhyh hehe
a jaki sluz swiadczy o ciazy?

Gość maxior
a może to grzybica :) idź do ginekologa!!

Gość olga1005
Ludzie są kompletnie nieodpowiedzialni. Normalnie ręce opadają jak się czyta takie idiotyczne tematy, a autorki chcą poważnych odpowiedzi... Jak można dać poważną odpowiedź na idiotyczne pytanie ? Szkoda słów...

dobrze kazdy wie ze czasem trudno ejst pokonoc takie silne emocje jakimi jest skosztowanie seksu bez prezerwatywy. wiem ze to nie odpowiedzialne. czyli bialy sluz nie jest powodem ciazy i nie bardzo mam sie o co bac jednak okres sie spoznia a strsu jest coraz wiecej...

Gość saleminka8
własnie taki jak w dni niepłodne. Taka wydzielina może również świadczyć o zapaleniu, więc radzę iść do lekarza,on napewno przepisze jakieś globulki na to ;) Jeśli nigdy tak nie miałaś to może to być ciąża,albo zapalenie. Ale 7 dni przed @ to raczej jest to niepłodny śluz,ale ekspertem nie jestm,radzę wizytę u lekarza :)

Gość olga1005
Ale skoro nie chcesz zostać jeszcze mamą to chyba jednak trzeba pokonać takie emocje prawda ?

wiem ze trzeba

Gość ale wy mnie wkurzacie
to, że dziewczyna sie kocha bez gumki nie oznacza sie pusta i żałosna.. każda kobieta chce posmakować czegoś innego np. sex bez zabezpieczenia.. to normalne, a wy robicie afere. Jeśli kochacie sie bez gumki wasza sprawa, a pytać można od tego sa do cholery te forumy, zeby sobie pomagac, a nie ublizac.. ja tez sie kocham ze swoim chlopakiem bez zabezpiczenia i zyje.. mam podoba sytuacje leci mi biala wydzielina bardzo gesta ale nie ma zadnego zapachu i zyje... weźcie tu pomagajcie a nie ublizajcie.

Gość ania *
ja też mam taką sytuację, ale okres mam dostać już w piątek więc poczekam , jak nie będzie, zacznę się martwię i dodam, że kiedyś z mężem kochaliśmy się tak przez 2 lata, nigdy nie używaliśmy prezerwatywy a kończył we mnie tylko w dni niepłodne i nigdy w ciążę przez to nie zaszłam

hej mam takie pytanie mam infekcje układu pokarmowego i biore specjalne tabletki od nich mozna dostac zapalenia pochwy no i odstalam.mama kupila mi specjalna masc na to zapalenie.no i mam takie pytanie bo kochalam sie z moim chlopakiem ale skonczylismy na stosunku analnym.teraz spoznia mi sie okres raczej nie jestem w ciazy ale chcialabym sie dowiedziec czy mozliwe jest ze przez to zapalenie spoznia mi sie okres.mam objawy przed okresem...

ale wy mnie wkurzacie - bo taka prawda ze jak ktos sie zabiera za seks to powinien byc swiadomy konsekwencji, a skoro jest ich swiadomy i decyduje sie na seks bez zabezpieczenia to po co później zadaje takie idiotyczne pytania poza tym kazda kobieta powinna znac swoje ciało, dla mnie to smieszne jak laska nie umie sobie obliczyc dni plodnych, a od sprawdzania czy jest sie w ciazy sa testy i ginekolodzy.

Gość LiliumAsia
trzeba bylo myśleć ;]] zreszta skoro masz takie obawy to pędz do lekarza a nie na forum.

wiem ze to byly dni nieplodne.a moje pytanie brzmialo czy przy zapaleniu pochwy moze spozniac sie okres.

Gość turh
e no ludzie spokojnie...ja właśnie przed chwileczką zrobiłam loda dla swojego faceta a potem niewiele długo myśląc zaspokoiłam siebie <sama bo mam okres a jakoś naszła mnie ochota> patrzę a tam tez coś dziwnego białego ...tez nie wiem co to ...ale to nie ciaza:P dajcie troche na loooz ....

Gość gość
a kiedy uprawiałaś ten seks? jak dwa dni temu to biała wydzielina na pewno nie jest objawem ciąży.Jeśli minęło już trochę czasu to zrób test. U mnie inna niż zwykle wydzielina była objawem ciąży, ale była wodnista, mleczna, bezwonna-pojawiła się zanim zrobiłam test.Myślałam że to infekcja i zaczęłam stosować invag. Ale też ogólnie czułam się źle,byłam senna i zmęczona. Trudno tak wyrokować na forum.

Gość gość
Chciałam zapytać a co w przypadku gdy zawsze kocham się z chłopakiem z zabezpieczeniem a ostatnio gumka się zsunęła już pod koniec. Tabletka po odpada bo ja trzeba przyjść do 24 g a nie miałam możliwości iść do ginekologa ze względu na ilość pacjentów. Jaka wydzielina świadczy o ciąży?