Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sexyangel

czy któraś z was ma młodszego chłopaka?

Polecane posty

Ile jest różnicy między z wami? byłyście/jesteście w takich związkach? jak je wspominacie? Nie było nieporozumień wynikąjacych właśnie z powodu tej różnicy?

Gość kokuryka
dziecko idz pogadaj z dziecmi a nie z matkami i zonami doroslych meszczyzn

Gość stara młoda duchem
Hehe miałam kilku młodszych - zawsze o rok. Jakoś tak się składało. Ale rok różnicy to jednak jak rówieśnicy.

do kokuryka: nikt cie o zdanie nie prosi..jak masz problem to nie musisz odpowiadać dorosła

Gość pani kokuryko
kokuryka niby taka madra ale kochana pisac sie naucz hihi MESZCZYZN haha ajajajaj takie to przemadrzale :D

Gość pani kokuryko
a pozatym kto chce taki sobie topik zaklada!! niby taka dorosla a sie czepia bog wie czego ze dziewczyna chce poprostu otrzymac opinie innych ludzi. Droga pani forum jest przeznaczone dla wszystkich bez wyjatku i tematach jakie tylko im sie podobaja i dla mnie jesli nawet jest 1000 tematow o ciazy to poprostu w nie nie wchodze jesli mnie to nie interesuje ooooo taka moja opinia :) pozdrawiam :D ale sie wymadrzylam hihi ale prawda :)

Gość moja kuzyka...
ma męża młodszego od siebie o 10 lat :D ona ma 35 on 25 lat :) mój były pracodawca jest młodszy od swoje żony o 9 lat :P

Ja mam mlodszego o 5 lat męża.Układa nam się swietnie.:))

Gość mamusia synusia..
ja mam 25 moj chłopak 22 jestesmy 6 lat razem ,były ciezsze chwile ale szybko mineły teraz jest super

Gość Anialisa
Ja mam 35 lat, mój mąż 25, jesteśmy razem 6 lat, a po ślubie 4 lata. Mamy rocznego synka:) Jest super, bardzo się kochamy, a mój mąż bardzo o nas dba.