Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka99222

jak pomóc mojemy chłopakowi????

Polecane posty

Gość julka99222

Miał bardzo cięzkie życie ojciec był tyranem i alkoholikiem i bił matke ubliżał jemu ubliżał jej..Nie miał słodkiego dzieciństwa.Mój facet jako nastolatek miał bardzo dużą nadwagę i straszne kompleksy z tym zwiazanę,potem walczył z trądzikiem leczył się dermatologicznie..Ale wyszedł na prostą schudł ma ładną cerę...prace,stabilizacje materialną itp...Ale to wszytsko odbiło się na jego charakterze...Nie potrafi okazywać uczuć,boj się okazywać pozatywne emocje...Caly czas mi ubliża udowadnia sobie że jest lepszy ode mnie,dokucza obraża...ma obsesje na punkcie zdrad....strasznie się boi że go zdradze.Na pozór pewny siebie a tak na prawde...jest zupełnie odwrotnie...Przybiera maskę złego czlowieka nie okazuje w ogóle pozatywnych uczuć,wiecznie się przechwala,nie szanuje mnie...i gra obojętnego...Z drugiej strony ja wiem że taki nie jest..zawsze jak się pokłócimy pierwszy dzwoni nigdy nie przeprosi bo to wg niego oznaka słabości ale wiem że potrzebuje uczucia

Gość julka99222
nie potrafi być z kimś dłużej..Jego zwiazki trwały zazwyczaj do 6 miesiecy nie dłużej bo zawsze coś mu przeszkadzało a jego życie musi być "idealne"każda jego była kłamała i miała wady których on zaakceptować nie potrafił..wiecznie wytyka mi jakieś urojone wady,obraża przy każdej okazji...Rozumiem że miał nieciekawe życie ale niemoge tego tolerować dłużej..A on nie chce o tym rozmawiać..unika tematu...zaraz się denerwuje i mówi że jestem nienormalna.i to ja mam problem a nie on

musi sobie uświadomić źródło swoich problemow, powinien się zainteresować terapią DDA

ludzie z takim dzieciństwem zawsze mają jakieś skrzywienia w psychice i tego raczej nie da sie zmienić... jego dzieciństwo było na prawdę ciężkie .. wiem coś o tym. to nie jego wina że taki jest.

Gość bez pseudonimu zgzzzz
mój ojciec tez jest alkoholikiem ale ja w przeciwieństwie do twojego chłopaka staram się być miła najlepiej zostaw go jak najwcześniej chyba ze chcesz grać rolę matki teresy przez całe życie