Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkaaaanasa

Mam Power Pointa 2003 a potrzebuję 2007...

Polecane posty

Gość alkaaaanasa

W szkole robimy prezentację na jakieś 20 slajdów i nauczycielka kazała nam większość zrobić na lekcjach a część można w domu. Tylko mam problem bo mam pakiet Office 2003 a w szkole jest 2007... no to nawet jak w domu zrobię prezentację to nie będę mogła jej do szkoły przynieść bo się nie otworzy bo w szkole wszędzie jest 2007... :o a wszystkiego na lekcjach nie zdążę zrobić... I nie wiem co teraz zrobić. Chciałam z neta ściągnąć Triala na 60 dni Power Pointa z neta ale wchodziłam na stronę dobre programy i tam jest ale ludzie piszą, że nie chce im się ściągnąć... a z innych stron nie bardzo chcę ściągać, bo wiadomo wirusy. Mój komp jeszcze tydzień temu był w serwisie z trojanem.... :o więc wolę uważać...

Gość tuytfruyht
nowy program powinien otowrzyc cos co było zrobione w starym, to poprostu wzbogacony program o kolejne opcje

Gość alkaaaa

Gość alkaaaa
myslałam tak samo aż do początku stycznia... napracowałam się porządnie przy mojej pracy w 2003 a w szkole nie chciał odpalić i wszystko musiałam od nowa w ciagu dwóch dni musiałam u koleżanki zrobić a nie chce jej się ciągle na głowę zwalać i przesiadywać całymi dniami na kompie u niej... ale nie wiem co mam zrobić, na pełną legalną wersję mnie nie stać, lewych nie chce, pozostaje mi tylko trial.... :o

Gość alkaaaaaansaa
upppppppppppppp

Gość alkaaaanasa
UPPPPPPPPPP

Gość alkaaaanasa
no to wkońcu pójdzie ta prezentacja na 2007 czy nie??????