Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszczypiwa_yyy

jak zniechęcić do siebei faceta?

Polecane posty

Gość uszczypiwa_yyy

sytuacja delikatna. Niedawno zatrudniłam się w biurze rachunkowym. Głowna księgowa bardzo mnie polubiła i całkiem przypadkiem poznała mnie ze swoim synem( facet który zachowuję się jak rozpieszczony bachor, na dodatek jest strasznie nudny). Pisze do mnie non stop i chce sie ze mna umówić, od dwóch tygodni robie z siebie idiotke i wymyślam wymówki, jego mama biega za mną i wypytuje o jej synusia, a ja mam dość tej sytuacji. Powiedzicie co zrobić żeby się ode mnie odczepił :|Jego mamusia ciągle powtarza, że on szuka koleżanki z która mógłby pogadać itp bo ma takie problemy, nie chce wyjść na zadzierającą nosa, ale też nie jestem panienką do towarzystwa...

Gość fijol
zrup mu loda i sie pewnie odpierdoli

Gość uszczypiwa_yyy
błagam o jakieś rady, bo juznie wytrzymuje psychicznie non stop presja, myśłałam żeby pwoiedzieć że poznałąm kogoś i za jakiś czas oznajmić że mam faceta, ale żeby tak okłamywać znajomych z biura...:(

Gość uszczypiwa_yyy
predzej się pożygam niż sie z nim prześpie:|

Gość pinda aa
zapoznaj go z kims innym

Gość uszczypiwa_yyy
a która by chciała faceta który nie wie czego chce w zyciu i wszystko za niego robi mamusia...

Powiedz, że jesteś zaręczona ... Współczuję beznadziejnej sytuacji :( Co za ludzie ...porażka mamunia i Jej synalek bleeee :(