Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

Chyba nie mam farta w życiu.....

Polecane posty

Zawsze jest tak samo - ktoś teoretycznie intersujący, kilka miłych maili i w 95% przypadków okazuje się że jest z drugiego końca Polski :O Makabra ....

Gość Teodorek
O,ktoś z Siemiatycz.

Warszawa da się lubić :-) Warszawa da się lubić :-) Tutaj coś tam można znaleźć :-) Tutaj serce można zgubić :-)

Zielony Żoliborz, pieprzony Żoliborz :-)

To był maj, pachniała Saska Kępa :-D

I było jeszcze coś o Chomiczówce ale nie pamiętam :-D

Ciekawość poznawczą mam w sobie :-D

kalinowa panienka (kalinowa_panienka@g.pl) "a to możesz wpadać na kawę jak juz sie przeprowadzisz" :D nie no, chyba skoczę w zaspę w akcie rozpaczy :D

No dobra - nie są to zaspy, raczej sterty śniegu z odśnieżonego podwórka :classic_cool: alesą na tyle duże, że spokojnie można w nie skoczyc ;)

Czy nieśmiały... nie wiem, wydaje mi się że nie, ale ostatnio jakoś ciągnie mnie do pisania maili z nieznajomymi - szlifuję talent literacki ;) A zagadywanie w realu też praktykuję, ale ostatnio nieco spaliłem akcję, bo akurat dziewczyna była zakamuflowaną mężatką i dziwnie się poczułem ( a w ogóle to jak można być młodą żoną i nie nosic obrączki na palcu? toz to skandal!!! :D )

Skandal! :) ja zamierzam być baaardzo ostentacyjna w swoim zaobrączkowaniu :)Jeśli poczujesz się znudzony nieznajomymi, możesz do mnie skrobnąć maila- strasznie się nudzę z tym gipsem. Tylko na tematy ogólne, bez flirtacji:)

Wiesz kalinowa panienko - no nie wiem czy mi wypada pisać ;) W końcu Ty szaleńczo zakochana, "patologicznie wierna"... ;) ale jak wymyślę jakiś nie kojarzący się źle motyw przewodni, to postaram się sklecić jakiegoś w miarę sensownego maila :) P.S. ładne oko, to ze stopki :classic_cool:

Purpurowa Łezko - w sumie czemu nie, czerpię ostatnio na nadmiar wolnego czasu, możnaby go więc w jakiś miły sposób spożytkować :)