Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolikolalalala

czym sie interesujecie?

Polecane posty

Gość kolikolalalala

Ostatnio poznalam kilku nowych znajomych i uswiadomilam sobie, ze nie mam zainteresowan... Wstydzilam sie tego. Siedzeli i rozmawiali na rozne tematy szczegulnie duzo o literaturze o ktorej nie mam pojecia. Malo czytam... Dawniej chodzilam do szkoly muzycznej ale nie dawalam rady z druga szkola i zrezygnowalam... teraz nawet mnie do tego nie ciagnie... Siedze i nic mnie nie ciekawi... Co wy robicie? Co warto czytac?

Gość mawronka na odwyku
kto co lubi :) np ja thrillery medyczne ; czytam czasami focusa, angorę, twój styl

Gość kolikolalalala
chodzi mi o konkretne tytuly ksiazek... Tylko zadne romansidla.

Gość elvirra
kosmetykami, ciuchami, modą, filmami

Gość mawronka na odwyku
od czasu do czasu lubie sie zaglebic w fakcie :classic_cool: zwlaszcza jak rzuca na pierwsza strone marcinkiewicza szukaj i czytaj a napewno cos znajdziesz co Cie zainteresuje 🖐️

Gość dziecko z dworca Zoo...
wampa se poczytaj

Gość kolikolalalala
szybko sie wypalam. Probowlam juz duzo rzeczy i nie moge w niczym wysiedziec dluzej... Najciekawsza byla dla mnie jak narazie parapsychologia, ale to tez juz mnie nudzi powoli

Gość mawronka na odwyku
i hannibal , wszystkie ksiązki o nim :) cudowne

konkretne tytuly? ja polecam wszystkie dzieła S.Kinga i A.Christie. No i do tego dochodzi klasyka, taka jak Hannibal czy tez Milczenie Owiec. Niektorzy lubuja sie w P.Coelho, ale starczy przeczytac jedna jego ksiazke, bo wszystkie praktycznie sa takie same.. Oprocz ksiazek jest jeszcze muzyka. Ale to tez zalezy od tego, czego sluchasz.. Zawsze mozesz zablysnac wiedza na temat zycia gwiazd. No i kolejne zainteresowanie. Ploty ;p Czytaj Pudelki, lansiki itd, tam jest duzo info o \'celebrytach\', jezeli masz znajomych ktorzy interesuja sie show-bizem, to bedziesz migla z nimi o tym pogadac.

Ja uwielbiam szanty, muzykę, tańce i historie Irlandii i Szkocji, prócz tego żyję kulturą Wikingów, ich mitologią i historią, lubię też dobrą literaturę skandynawska,np.S,Undset, Hamsuna, Nexo:)Piszę wiersze i piosenki, no i mam pare fajnych ozdobnych kur:D

moze sprobuj fantasy? ja polecam Terry'ego Pratchetta, seria \"Swiat dysku\" A tak poza tym to Joanne Chmielewska;) ja czytam tych autorow nalogowo i w kazdym towarzystwie jak na razie znajdowalam min 2 osoby kltore to czytaly i z ktorymi moglam sensownie porozmawiac.

Gość kolikolalalala
nie nawidze mody ani plotek o gwiazdach. Slucham jazzu ale w tej muzyce tylko muzyka mnie interesuje- nie mam pojecia jak zyli ci wykonawcy...

jak nie gwiazdy, to moze kino? O samych filmach mozna dlugo i ciekawie dyskutowac ;)

moze zacznij najpierw od klasyki...nie czytalas lektur w szkole? wiekszosc z nich jest bardzo wartosciowa, znajac tylko i wylacznie lektury ze szkoly mozna sie odnalezc podczas rozmowy o literaturze.

Gość kolikolalalala
rzadko mi sie zdaza obejrzec jakis film- szkoda mi czasu... Czasami trafie na jakis fajny ale to tez nie czesto.

Gość kolikolalalala
no prawda jest taka, ze nie czytalam lektur- cale zycie jechalam na streszczeniach;/

Ja jestem zaczytana w ksiazkach fantastycznych. Polecam S.Kinga i Mroczna Wieze :) Procz tego moim zainteresowaniem jest muzyka rockowa, pisanie opowiadan, anime i takie inne ;)

Gość kolikolalalala
czytalam kiedys Kinga Misateczko salem ale jakies takie... fajnie sie czytalo jednak nie siegnelam po inne...

A co wolisz-Głód, czy Błogosławieństwo ziemi?JA nie moge sie zdecydowac....

kolikolalala, ciezki przypadek z Ciebie :D ale to nie znaczy, ze zle.. moze po prostu masz nietypowe zainteresowania, w ktore malo kto trafia ;)

ja lubię odnawiać stare meble,gram w szachy,czytam.A jest tutaj ktoś kto dzierga na drutach czy na szydełku?To też lubię

Gość polska rosjanka
ja sportem-jazda konna, siatkowa, rower-wszystko to amatorsko. kocham jezyk rosyjski i ostatanio rzucilamsie na zonglerke i mam zamiar sie nauczyc zonglowac 5 :D

Ooo, tez lubie sport :D rower, rolki.. ale ten zasrany snieg przeszkadza mi w realizowaniu sie na tym polu :D w jeziorku tez nie poplywam, a na chlor mam alergie, heheh :D poza tym lubie gotowac, kombinowac w kuchni, wymyslac nowe drinki... jejku no, czlowiek cale zycie cos robi, tylko nie zdaje sobie sprawy z tego. nie przywiazuje sie wagi do pierdolow ;p

Pierwsze przeczytalam blogoslawienstwo w ziemi i to chyba przewazylo, pomimo, ze klimat i tematyka "głodu" bardziej do mnie przemawia.