Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhgjhh

Wielce obrażalski...

Polecane posty

Gość hjhgjhh

"Pokłóciłam" się z facetem, i to całkiem bez sensu. Najpierw poszło o to, że się do niego nie odzywam (mieszkamy w innych karajach). Zagadał do mnie na msnie i o coś zapytał - nie pamiętam o co, odpisałam mu. Po chwili on z pretensją, że nawet nie zapytałam jak leci itd. Po krótkiej wymianie zdań, kiedy się ze mną (obrażony) pożegnał "do zobaczenia później" odpisałam "kiedy przestaniesz strzelać fochy?" a on znowu zachowanie rodem dziecka z podstawówki... Kilka dni później do niego napisałam (normalnie bym tego nie zrobiła), ale nie mogłam się powstrzymać - w profilu napisał, że ma 23 lata. Pytam, po co :D A on na t coś w stylu "bo jestem ciotą, powinnaś to już wiedzieć" No to ja... "Wpisz tam 11, będzie lepiej pasować do zachowania" I do tego momentu cisza :D Jest fajnym facetem, ale z drugiej strony wydaje mi się, że robi z igły widły. Jestem zdania, że faceci nie przepadają za narzucającymi się kobietami. Nie wiem, czy to moja wina?

Gość hjhgjhh
Nie dopisałam, że facet ma 30 lat

Gość wdowa superstar
"bo jestem ciotą, powinnaś to już wiedzieć" się uśmiałam, dobry jest :D :D

Gość hjhgjhh
Tzn może nie do końca o takie słowo chodzi ale myślę, że CIOTA to w pełni oddaje ;D