Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam misję

JAK UWIEŚC BYŁEGO....

Polecane posty

Gość Olaaaaaaaboga
To Walcz !!! Walcz o miłość !!! Jeśli uważasz że go kochasz !!! To piękne Takie pierwsze miłości chociaż często nie trwają na wieki zawsze zostają nam w sercach.

Gość mam misję
zwłaszcza,że u nas rozstanie było błędem młodości, którego oboje nie mogliśmy sobie wybaczyć, jak to fajnie powiedziała moja znajoma, to nie jest przypadek (ona wierzy w przeznaczenie :))

Gość olaboggaaaaaaa
Błąd młodość............. może moja ex kiedyś tak powie po tych naszych wspaniałych 12 latach ..... nie wiem tylko czy już nie będzie za późno. Walcz !!! Ja bym walczył jakbym dostał tylko znak, którego brak. Walcz !!! to może faktycznie jest przeznaczenie !

Gość mam misję
wszystko jest o tyle trudne,że nie wiem co on tak naprawdę myśli, bo raz mówi tak innym razem co innego, może niepotrzebnie chcę wszystko przyspieszyć, ale szkoda mi tego czasu, jak będę obojętnie nastawiona on pomyśli,że mi nie zależy ale na spotkaniu dam mu do zrozumienia, że mi zależy reszta w jego rękach, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie

Gość Co dzień to więcej Sił
olaboggaaaaaaa To On podobnie jak moja ex nie wie czego chce i mnie to wszystko zaczyna przerastać !!! Bo raz jakby chciała a raz nie i brak kontaktu. Później znowu sygnał i znów brak kontaktu !!! Np. Esek na walentynki od niej PO CO !!! Daj mu znak jeśli będzie ok to zrozumie, złapie i już nie puści !!!

Gość Olaaaaaaaboga
To byłem ja tylko coś się poprzestawiało !!!