Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pytam

Co może chcieć ode mnie Biuro Obsługi??

Polecane posty

Gość ja pytam

cały dzień dzisiaj do mnie próbują się dodzwonić, a ja specjalnie nie odbieram :O mam tel. na abonament w Erze. co mogą chcieć? może jakąś nową ofertę przedstawić? jak nie odbiorę to się nie dowiem, a nie odbiorę,bo nie umiem odmawiać i jeszcze sie na jakąś głupotę zgodzę :O

Gość ja pytam
no co? do Was nigdy nie dzwonią? :D

Gość do mnie wciaz wydzwaniaja
a to ci od telefonow, a to z banku... Ostatnio pani z banku mnie na kredyt chciala namowic... A ja myslalam, ze kryzys jest :O I odmawianie im faktycznie zajmuje sporo czasu. Bo ja jakos tak nie umiem po prostu "rzucic sluchawka" ;)

Gość pinaacolada
do mnie tez wydzwaniali nachalnie 6 razy jednego dnia :O i sie dziwilam dlaczego, ale nie odbieralam. tez jestem w erze! co oni moga chciec? oferta konczy mi sie za rok ;/ wiec na pewno nie o to chodzi

Gość ja pytam
mnie też za rok się kończy. Aj ak będę chciała zmienić sobie taryfę czy model telefonu, to na pewno sama się do nich zgłoszę i kto to widział dzwonić po 21 :P

Gość pinaacolada
dokladnie ;p do mnie tez dzwonili nawet kolo 21 ;p na szczescie po jednym dniu dali sobie spokoj;p

Gość nie zawsze chca kase
Ja pracuje dla sieci telefonicznej za granica i tez czasem dzwonimy do ludzi jak jest jakis problem z telefonem, to jest w ich interesie przewaznie, ale oni mysla, ze cos od nich chcemy, a potem juz jest za pozno i np. traca polaczenie, a za reaktywacje linii telefonicznej musza zabulic, albo po prostu po 2 tygodniach jak nie mozemy sie dodzwonic a oni nie oddzwaniaja to likwidujemy zamowienie i musza zaczynac caly proces od nowa.