Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje opinii mam

Roan Marita- co sadzicie o tym wozku?

Polecane posty

Gość potrzebuje opinii mam

Czy ktoras z was miala lub ma ten wozek? Co o nim sadzice? Warto go kupic? Ja wlasnie stoje przed wyborem kupna i jak do tej pory to byl moj faworyt, ale wciaz sie zastanawiam. Prosze o wasze opinie. A moze ktoras mi poleci jakis inny wozek w podobnej cenie?

Gość jio
za tą cene kupisz bardzo dobry wozek wielofinkcyjny( nosidelko,spacerowka,gondola) zobacz na allegro..

Gość bez skrętnych kół
to mordęga!!!! Nie wyobrażam sobie jeździć wózkiem bez skrętnych kół. Ręce by mi odpadły :o

Ja kupujac wozek dla malej wybieralam miedzy wlasnie Roanem marita a Bartatina...Wygrala Bartatina ze wzgeldu na wiekszy kosz i iweksza gondole(troszke). Dodam ze oba porownywane wozki byly na pasach. PO roku uzytkowania stwierdzam ze wybor znakomity

Ja też zastanawiałam się nad tym wózkiem ale wybór badł na bartatinę. Roan Marita ma mealowy stelaż - może zacząć rdzewieć. Nie ma też wywietrznika w gondoli.Plusem jest design, no ale wygląd to nie wszystko:)

Ja mialam Roan Kortina, ktory nie wiem czym sie różni od Marity :) Chwalę go, choć jest dość szeroki gdy wchodzi sie w wąskich drzwi. Ale oprocz tego - jest o.k. Nie mogę narzekać.

Gość Anikaa222
Ja mam Roana Maritę i jestem bardzo zadowolna. Duża gondola i duża wygodna spacerówka. Super prowadzi się po śniegu i piasku. Stelaż nie rdzewieje. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń