Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dollydolly

Co robic w życiu?

Polecane posty

Zastanawialiście się kiedyś co robić w życiu? Zadbać o nie tak, aby w wieku 50 lat powiedzieć robiłam to co chciałam, kochałam swoją pracę? A jednocześnie mieć kilka groszy uciułane w skarbonce na Diora czy Johna Galliano? Napiszcie co robicie w życiu i czym się kierujecie? Jaki zawód satysfakcjonuje kobietę biznesu? Jestem uczennica LO i srednia powyżej 4,75 ale co dalej?

Gość dzllllllllllllllllllllllllllll
idź na turystyke i rekreacje

Gość a co to takiego
żyć tak jakby Twoje życie miało się skończyc jutro, a zarazem tak jakby miało trwać wiecznie :)

Gość kajajakaja
Dziwnie mnie trochę Twoje pytanie do innych. No cóż, można podać listę opłacalnych zawodów, ale to jaką pensję dostaniesz i tak zależy, jak się w takim zawodzie "zakręcisz". Skala wynagrodzeń nawet dla danego stanowiska może być różna. Poza tym mówisz, że chciałabyś robić to co lubisz / kochasz. W takim wypadku sama powinnaś zadecydować, a nie brać pod uwagę nasze sugestie (jak mówimy o karierze). Bo my nie znamy Twoich pasji

Ja się wybieram na grafikę :) Jestem w technikum informatycznym :]

Gość pinaacolada
srednia 4,75 o niczym nie znaczy. mam kol. w LO srednia 5.2 najlepsza w szkole a pusta i nieinteligentna jak malo kto. do niedawna myslala ze fidel castro to samochod

wystarczy, że powiecie mi co wy robicie a ja podporządkuje to do swoich ambicji, takie rady bezsensowne to daruj sobie... a poza tym nie uważam się za pustą... liczę, że jeśli ktoś dojdzie do czegoś warto, żeby podzielił się z innymi swoim doświadczeniem... może zbyt bardzo wierze w ludzi...