Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edek nie ma kredek

jak przetestowac dziewczyne zeby sie dowiedziec ze leci na kase?

Polecane posty

Gość edek nie ma kredek

jak w temacie Pzdr

Gość edek nie ma kredek
nie zawsze...:) Pzdr

Gość osooba
zapytaj się gdzie woli iść z tobą w sobote.. na spacer po lesie albo gdzieś... czy do jakiejś wypasionej restauracji :)

Gość pinaacolada
pytanie powinno brzmic " ze leci TYLKO na kase" ;p u mnie osobiscie jest tak ze jak facet ma kase - to dobrze, niech ja sobie ma wydaje na siebie, na wole byc niezalezna. jesli nie ma - to chce zeby mial, zeby mial na swoje potrzeby i nie mowil ze nie ma kasy ;p

Gość edek nie ma kredek
w sumie:) ale powiedzmy moze byc tak ze mam jakiegos 7 letniego mercedesa lub bmw(ale wygladaja mlodziej, na nowsze i wyglancowane itp), to tylko przyklad) i mowie ze musze sprzedac bo nie mam hajsu, takie cus? na testa sie nadaje? jakby sie mogla zachowac?:) pozdr

Gość 432423442
nie chwal sie kasa, zapytaj czy woli kino czy spacer

Gość oooo sole żmijoooo
zacznij pokazywac ze jestes bogaty a z drugiej strony jesli zalezy czy na dziołsze a chcesz ja przetestowac to proponuje obejzec ten jak to sie nazywało Ksiąze w Nowym Yorku, na nim najlepiej sie wzoruj oczywiscie nie do przesady :D

Gość pobożne życzenia
Niektóre bestie trudno wyczuc i przetestowac. Ja trafiłam na taką męską wersję. Ale był ubaw :(

jeśli jest normalna ;), to po prostu przyjmie to do wiadomości i może będzie Ci współczuć ;) , a jak ma ciąg na kasę, to pewnie usłyszysz: \"eeee, coooo...\" i inne takie \"na poziomie\" :D:P;) pazerność na kasę widać np. na przykładzie prezentów. dziewczyna, która na nią nie leci będzie się cieszyła z każdego drobizgu od Ciebie. ta co leci na kasę będzie się z przymusu uśmiechac i dziękować, lub wprost jak bezczel marudzić, że jak mogłeś jej takie coś dać?! kupić?! :O

Gość zarobas
ja tam sienei kryje z majatkiem ( co prawda rodzicow ale bardzo bardzo bardzo ... pokazny) wyrywam dymam i nara. najlepsze jest to np jak chce taka mało ruchana wyjebac w kakao a ona mowi ze słabo pfff mowie ok kotku, po milym dniu odwoze do domu i nie odzywam sie pare dni nieodbieram tel ... sama wyczuwa ocbi i przychodzi do mnei z wazelinka.

Gość ashadfdjhadfh
ty jesteś wielbicielem cycków ona może być kasy... to w czym problem?

drogi autorze...to bardzo trudne , żeby wyczuć jaka jest faktycznie dziewczyna i czy leci na kase czy nie . Nie szpanuj forsą po prostu ...bądź skromny nie pokazuj tego że masz szmal i zobaczysz jak się będzie zachowywać. A z tym lasem całkiem dobry pomysł...laska która leci na szmal chyba nie bardzo będzie zachwycona, bo raczej wolałaby zapewne jakąś restaurację lub coś w tym guście niż spacer po lesie :) Powodzenia w \"badaniu gruntu\" życzę ;)

Gość edek nie ma kredek
no taa daje nawijke o tym kumplu bogatym, a jezeli okaze sie spoko to co jej potem powiem? eee sluchaj chcialem Cie przetestowac? pzdr

Gość edek nie ma kredek
aaa dzieki aby nie zapeszyc;D Pzdr

Gość co za pytanie
Nie szpanować jak debil kasą i zachowywać się normalnie. Podstawowe pytanie czy Ty tą kasę masz czy tylko wydaje Ci się, że masz uważasz że masz.

Gość co za pytanie
A pomysł z lasem jest beznadziejny bo chyba nikt nie chciałby się tułać po lesie na takim mrozie :O.

Gość oooo sole żmijoooo
włąsnie udawaj bardzo skromnego, takiego który kasa nie sra i bedziesz miał wszytsko na patelni, tak zrobił ksiaze zamundy :P pzdr :D

Gość hehe moi kochani ale weźcie...
spójrzcie kochani za okno. Już? i teraz sobie odpowiedźcie, która normalna laska miałaby ochotę na spacer po lecie w takie coś (chlapa, deszcz, snieg, zimno w pizdu bleee) :) więc pomysł - spacer czy restauracja - nietrafiony, z bardzo prozaicznych wzgędów - kurewska pogoda. koleś - wyluzuj, to czy leci na kase prędzej czy później (myśe że prędzej) wyjdzie przy okazji któregoś spotkania :)

Gość cudna_111
nie mam pojecia.Mój chłopak ma eclipse.. Sam mowi że jakby teraz się z jakaś związał to by nie byl pewny o co jej chodzi.. Czy o niego czy o kase.. ale jak z nim np gzdies jechałam to laski są nieobliczalne. przeciez widac jade z nim w aucie a laski na przsytankach czy na pasach oblizywaly usta i się na niego patrzyly ;/

Gość hehe moi kochani ale weźcie...
a tak w ogóle - AUTORZE - masz jakiś dziwny problem to czy laska leci na twoją kase czy osobowość itp to już od ciebie zależy przecież jak bedziesz sie obnosił i choojraczył z kasą to wiadomo że przyciągniesz takie co lecą; jak bedziesz sie zachowywał normalnie to - normalne laski jak dla mnie - sztuczny, wydumany problem :O

Gość rysik
Szkoda kasy na "testy". Każda leci na kasę :classic_cool: Niektóre tylko na nią, inne też na nią ;)

Gość koza angorka
zastanawiam się nad nowym rodzajem randki....wspólne szukanie puszek po piwie może też kręcić?

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin