Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

GMAIL- brak opcji NOWA WERSJA

Polecane posty

mam przeglądarkę Maxthon 2.0.8 i niestety w dalszym ciągu starszą wersję gmail\'a bez motywów i reszty nowości. pomóżcie proszę

haha, to się uśmiałam. no fakt...ale mimo wszystko po prostu licze na to, że znajdzie się ktoś normalny i zaproponuje rozwiązanie, które świadczyć będzie o fakcie posiadania przez niego większego IQ niż Twoje z tymi sterownikami :P

Gość wyjście
Firefox

Gość ggm
nowe wersje najpierw są wdrazane w angielskie wersje. Przelacz sobie w opcjach, albo poczekaj, az nowa wersja zostanie dodana do polskiej edycji

w pracy mam mahthona rowniez i wszystko hula :/ firefox'a nie lubie :(

Gość ggm
na tym samym koncie? sprobuj sie wylogowac, usun ciasteczka, wylacz blokowanie reklam

niestety dalej nic. tak, w pracy używam tego samego konta

Gość przyczyną mogą być...
...wyłączone skrypty. sprawdź ustawienia Mx.

jak to zrobić?? sorki ale nigdy tego nie robiłam więc jestem po części zielona. bede wdzieczna za wskazówki

... lecz jeśli tego nie robiłaś, pewnie też domyślnych ustawień nie zmieniałaś, więc skrypty są włączone, ale sprawdzasz tak: Menu / Narzędzia / Kontrola Treści (w j. polskim - nie wiem czy używasz) BTW: Kiedyś, gdy testowałem, także Outpost "lubił" globalnie blokować skrypty. Może aktualizacja pomoże? Bo 2.08 dość stara (choć 2.5x u mnie nie sprawują się "rewelacyjnie", niestety :(

wersja najnowsza juz jest, zaktualizowałam w międzyczasie. po wyłączeniu skryptów wyskoczył mi komunikat "Obsługa skryptów JavaScript musi być włączona, aby można było używać produktu Gmail w widoku standardowym. Wygląda na to, że obsługa skryptów JavaScript jest wyłączona lub skrypty te nie są obsługiwane przez przeglądarkę. Aby używać widoku standardowego, włącz obsługę skryptów JavaScript przez zmianę opcji w przeglądarce, a następnie spróbuj ponownie. Jeśli chcesz używać podstawowego widoku HTML produktu Gmail, który nie wymaga obsługi skryptów JavaScript, kliknij tutaj. Jeśli chcesz używać Gmail w telefonie komórkowym lub podobnym urządzeniu, kliknij tu. "

oczywiście w dalszym ciągu nie mam łącza do nowszej wersji gmaila :(

no nic, dzis juz uciekam bede walczyc z tym jutro dzieki za dobre chęci :)

No przecież pisałem, że skrypty powinny być włączone. Więc jeśli miałaś włączone, niepotrzebnie wyłączałaś. Przyczyną może być najbardziej trywialna: masz ustawionego gmail na "nowszą wersję"? (góra prawo). MAsz widok standardowy (dół, środek)? Nic więcje mi neistety nie przychodzi do głowy teraz... U mnie nie ma problemów ani na 2.x ani na 1.x (obie wersje najnowsze)

jetsem uparta i nie odpuszcze :P napewno ktos sie znajdzie kto pomoze :) halo?