Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

GMAIL- brak opcji NOWA WERSJA

Polecane posty

Gość kobieta z penisem.
jesteś nie tyle uparta co głupia i naiwna. normalny człowiek już dawno by wszedł na jakieś forum komputerowe (frazpc pclab itd.) i zamiast męczyć się z nierozwiązanym problemem miałby go rozwiązanego w 10-15 minut. no chyba że masz skłonności masochistyczne.

na komputerowym też jestem :P nie wiesz nie gadaj

Gość chyba odrzucę winę MX
Może twoja ingerenccja w ustawienia MX? Ale chyba bym odrzucił "winę" MAxthona. Czy nowa wersja działa poprawnie na IE? Możliwym wydaje się, że jakiegoś typu oprogramowanie zabezpieczające ingeruje :( Bez dostępu do twgo kompa nie mam za bardzo pomysłów oprócz tych wczesniej wymienionych. Może tu zobacz? http://tnij.org/gnowa https://mail.google.com/support/bin/static.py?page=troubleshooter.cs&problem=bugflow&selected=bugflow_signin00_signin14_signin15

nie dziala rowniez na IE. zainstalowałam google chrome i ruszyła nowa wersja. problem jednak w tym, ze nie chce rezygnować z MX założyłam temat na forum gmail\'owskim ale narazie cisza:/

Gość coś się wyjaśniło
"Błąd" nie lezy po stronie MX. Problem jest związany w jakiś sposób z ustawieniami IE lub Tridenta (IE engine). Jeśli chcesz rozwiązać problem, pytaj, dlaczego nie działa nowa wersja gmail na IE. Niestety sama NIE POMAGASZ w rozwiązaniu problemu. Praktycznie ciągle tylko piszesz "nie działa", a nie ustosunkowujesz do innych, możliwych przyczyn. Może ktoś trafi w rozwiązanie, ale zbytnio w tym nie pomagasz niestety...

Gość coś się wyjaśniło
spróbuj (tymczasowo) ustawić/zmienić jezyk na english. zapisz zmiany, wyloguj sie i zaloguj ponownie, sprawdź czy pojawia się "newer version"...

nie pojawia sie :/ już tego probowałam :) na forum gmaila dalej cisza więc w dalszym ciągu stoję z miejscu