Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNA I ZAŁAMANA

Nie Szczęśliwa

Polecane posty

Gość SMUTNA I ZAŁAMANA

jestem mężatką od 6 lat od 7 znam męża gdy pobraliśmy się to było wszystko w porządku do czasu aż nie kupiliśmy pley stejszyn mąż zaczoł wolny czas spędzać przed telewizorem a jak kupiliśmy komputer to się zaczeło siedzenie przed komputerem w domu to nic nie zrobi mamy dwoje dzieci córka 4 latka a syn 6 miesięcy nigdy z dziećmi nie wyszedł na spacer bo nigdy nie ma czasu bo zawsze coś robi przy komputerze nawet nie ma czasu zająć się synem jak ja musze wyjść do sklepu bo gry są ważniejsze gdy zwróciłam mu uwagę to zaczoł mnie wyzywać od patałachów. A ostatnio jak powiedziałam mu że nie ma mnie tak traktować jak gu... tylko jak człowieka i że ja też mam uczucia to popatrzał na mnie jak na wariatkę i powiedział że zrobił wielki błąd 6 lat temu bardzo mnie to zabolało przecież ja go do ołtarza nie ciągłam dla niego liczy się tylko komputer nie wiem co mam robić Bardzo proszę o jakieś rady z góry DZIĘKUJĘ

Gość mam baaaaardzo podobnie

Gość mam baaaaardzo podobnie
czemu prowokacja? moj jest taki sam

Gość SMUTNA I ZAŁAMANA
ja naprawdę nie wiem co mam robić proszę o pomoc

Spróbuj nieco babskich sposobów: zero sexu, płacz. Rozmowa, na spokojnie. Nie wiem, jak mąż się \"zawieszał\" w czynnościach domowych, to miał jazdę, jestem choleryczką i od razu szła ciężka artyleria ;)

Gość cieszyc sie ze masz go na oku
ze sie nie szlaja

Gość SMUTNA I ZAŁAMANA
płacze przy nim ale on nic z tego nie robi prośby grozby nie działają a jak sie zdenerwóje to on nic z tego se nie robi ma to wszystko głęboko w d.....

Gość cieszyc sie ze masz go na oku
uje sie nie kreskuje