Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faficzka25

Dziwne zachowania Waszych mężczyzn....wpisujcie!!!

Polecane posty

Gość faficzka25

Zostałam niejako "zmuszona" założyc taki temat. Dlaczegóż..? Mężczyzna zbiera puste opakowania po jajkach ( najczęściej 20 sztuk)...Wiecie, ta częśc tekturowa . Na pytanie dlaczego to robi i generalnie po kiego wala się to w przedpokoju? Będzie tym wyciszał podłogi lub ściany :D Kiedy? nie wiadomo... Wpisujcie zatem co Wasi faceci odwalają!!!!

Gość jakkakakakka
ale as nie mam faceta :(

Gość zamyslona235
ma seks ze mna regularnie a zauwazylam, ze onanizuje sie czesto na redtube???czy to nie dziwne?

Gość labamaba
hahaahahah

Gość Zadowolona i zakochana
Codziennie pije Red Bulla :D

do autorki twój facet jest THE BEST .. no nie ma co fajne ma hobby ... :) zbiera puste opakowania po jajkach :) ale się uśmialam dziękuje poprawiłaś mi tym postem humor :)

Gość u mojego to jest troche
tragedia - przynajmniej dla mnie. Czasami jak gra na xboxie wystawi ptaka i wola - M. patrz, patrz... i wielka radoche ma. Pogmera w gaciach a pozniej palucha wacha - i robi mine jakby gowno zjadl - oczywiscie jest w szoku, ze tak smierdzi :P

Gość u mojego to jest troche
acha jeszcze jedno... Bradzo jara się tym jak jestem podrywana przez innych facetow, bo oni moga pomarzyc a i tak to on mnie rano bzyknie :o

Gość faficzka25
blue unicorn-Nie ma za co :) grunt to facet z zainteresowaniami:D ale obok tego niecodziennego ma też inne (dzięki Bogu, bardziej normalne)

Gość ty co ma faceta smierdziela
jestes chyba nienormalna,,jak mozna miec takiego obrzydliwca za faceta.

Gość faficzka 25
upupup

Gość hahahahahah
mój facet tęż gmera w jajkach i wącha czy już śmiedzi czy jeszcze nie hehehehe

Gość a mój a mój
a mój zachowuje się jak dzikus gdy łapie go za jajka z nienacka ;)

Gość a mój a mój
a z tym gmeraniem w jajkach to przesada moim zdaniem. i wachaniem .. blee

Gość hahahahahah
mnie to gmeranie nie przeszkadza ... zauważyłam że każdy facet ma jakiś taki dziwny nawyk tylko się z tym kryje. Widziałam takich co dłubią w zębach, drapią się po głowie, dłubią w nosie. Wiem coś o tym bo mieszkałam w akademiku 5 lat i wiem co faceci robią gdy myślą że ich nikt nie widzi. Pytanie do przedmówczyni... czy ty mieszkasz ze swoim facetem?? A jeśli tak to czy nie zauważyłaś żadnego dziwnego zachowania z jego strony??

Gość a mój a mój
nie nie mieszkam z znim ale każdy weekend 24h jestesmy razem od 3 lat. Dziwne jest dla mnie to,że kąpie się a zapomina paznokci obciąć u stóp zwłasza... rok temu na plaże potrafił pójść z takimi

Gość a mój a mój
a tak pozatym to nic więcej nie zauważyłam co by mi przeszkadzało czy drazniło... a czym miała bym się dzielić tu na forum:)

Gość granatowe niebo nocy
a mój ma cholernie twarde pięty i nie mogę go namówić by je szlifował bo mnie w nocy nimi drapie, on twierdzi, że są potrzebne do hamowania na motorze :D :classic_cool:

Będzie tym wyciszał podłogi lub ściany zamiast walic farmazony powinnas sie cieszyc ze masz obrotnego ,pomysłowego i z głowa na karku faceta :) Bardzo dobry sposób na wyciszenie pomieszczenia ....

jasne Brat, nie ma to jak np. sypialnia obklejona foremkami z jajek :D jakże romantycznie!

Gość wiesz spojrz na to tak
mojemu wali z pyska, a ogolnie zadbany :o :p

granatowa ja nie wiem co chce wyciszac ten koles ? ale te opakowania po jajkach to tylko pierwsza warstwa ...:D wcale nie musisz miec scian w kartonach po jajkach .... mozna na te tekturki zarzucic np karton gips :D strzelic gipsówe i pomalowac sciany i masz ... pieknie wyciszone i estetyczne pomieszczenie... z tym ze jaja i opakowania po jajach nie którym kojarza sie jednoznacznie :P

Gość fasolenka
a mój jak robi kupe to musi sie cały rozebrac bo inaczej nie da rady bo go nawet skarpetki rozpraszają

Gość vdsvsdv
Sapie, sapie przez sen, sapie w ciągu dnia, sapie jak je, sapie cały czas. Rzucę go w końcu za to sapanie.

Gość Izabelińciaaaaa
hahahahahaha :D dobrze że moj nigdy nie grzebie w jajkach, ale czasami koło fotela bujaka znajduje na dywanie zeschnięte kozy i drę papę który to robi ! mąz zwala na syna a syn na ojca ! świntuchy !!!!

Gość Izabelińciaaaaa
a z tym sapaniem to też :D chociaz aż tak nie sapie , ale jak pije kawę to tak stęka przy przełykaniu że zaraz dostaję nerwicy !

Gość vdsvsdv
Izabelińcia - no właśnie stęka też. I sika w majtki prawie jak go coś uraduje. Prawie jak mały szczeniak.

aaaaa mój ex świszczał nosem tak głośno, że mi zagłuszał w filharmonii koncert fortepianowy Krzysztofa Zimermanna

Gość Izabelińciaaaaa
hahahaha :D no to masz asaaa !!! a mój zawsze coś trąca jak idzie - nigdy nie uważa, że coś może stać lub leżeć, lub też trąci łokciem - jak dzik taki !!! jak nakładał sobie pyrki z gara to zawsze lądowały na podłodze , a ja straszna pedantka jestem, więc zaraz się wkurzałam - no bo moga polecieć raz, dwa , a nie za każdym razem !