Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faficzka25

Dziwne zachowania Waszych mężczyzn....wpisujcie!!!

Polecane posty

Z tymi jajkami to ja nie widzę nic dziwnego. Mój kolega tak swój garaż wyciszył, bo gra w zespole i tam mają próby.

Gość faficzka25
To ja nie wiedziałam,że można opakowaniami po jajkach wyciszyc mieszkanie:) Mieszkamy w dośc akustycznym bloku. Pewni stąd ten pomysł.Dobrze, że nie chce wydmuszek wieszac na oknie czy cos w tym stylu....

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Co do pustych opakowań po jajkach, to fakt: mają właściwości wyciszające. Mam kolegę - muzyka, który nimi obklejał ściany i ma teraz pokój niemal dzwiękoszczelny.

Gość a moj tez jak robi
w toalecie to musi byc nagi ale skarpetki zostawia, ciagle tez chrzaka, drapie sie co wieczor po jajcach i wacha reke, dlubie w nosie jak mysli, ze nie patrze, ma oblesne dlugie paznokcie

Gość hehehehahahahahahahah
mój kurde też namiętnie dłubie w nosie.no i się nawet już nie wstydzi przy mnie.a szczególnie jak jedziemy samochodem to tego palucha z nosa nie wyjmuje:-)

Gość a moj puszcza baki i dlubie
w nosie;/ ciagle go ochrzaniam a ten dalej swoje;/

Sprawdzają się te opakowania. Sama pomagałam wygłuszać kanciape. Te opakowanie to nic. Klej mi wypalił dziurę w spodniach. Potem płyty gipsowe, farba i jest cacy. Zajęło nam to sporo czasu, ale sąsiedzi przestali dzwonić po policję gdy Franek wyżywał się na perkusji.

Potrafi usamzyc sobie pół kilo kiełbasy z cebulka dla SIEBIE przy gościu, nie częstując NIKOGO.:(

Zrobiłam sałatkę, wziął prawie cała z lodówki, zalał mnóstwem majonezu, na moja uwage, że mógł trochę zsotawić, odstawił z mina małolatki , ż ejej jesc nie będzie. DUREN.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Nie dziwię mu się. Kiełbaska z cebulką :) Mniam, mniam :)

Ale SAM zjada, NIKOGO, nawet gościa nie czestując, jest moi wtedy głipio za niego.

Gdyby tak ktos przy mnie postapił to bym chyba wypaliła, podziel sie draniu ze mna , a nie żrej sam.

Jak juz tak bardzo chciał to zezreć sam, mógł poczekac, bo za 20 minut mieli wychodzić. Był pełen, bo jadł obfity obiad, potem ciasto...Wrrrrrrr

Gość hahahahahahaha
Mój też uwielbia kiełbasę z cebulą. Właśnie smaży. Już mnie oczy pieką hehehe Eh Ci mężczyźni. Kocham mojego drania.....

Gość czarne nie białe
a mój też wącha palce po grzebaniu w gaciach, troche sie z tym kryje ale za to z grzebaniem w nosie nie! jakie wkurwienie mnie ogarnia jak to widze! ponadto zbyt łapczywie je... i clamie

Jak juz chciał ją zezreć sam, mógł tak dla proformy zapytac, moze zjecie? Odmówili by , bo niedługo potem wychodzili, ale grzecznośc nakazywała by zapytać. juz mi powoli zlośc mija. Dobranoc Wam.

Zalozycielce tego topiku dzieki za poprawe humoru-poplakalam sie ze smiechu! Otoz moj maz tez nie jest idealny- jak pije goracy kubek to tez sapie i steka przy polykaniu i po polknieciu nastepuje jeszcze: \"aaa\". Tez mnie to wkurza ale moj ojciec robil podobnie przy piciu goracych napojow wiec jestem troche zahartowana.

Gość faficzka25
ooo, mój też uwielbia kiełbasę z cebulką :) ostatnio robił makaron z pesto, no i ja tez chciałam się podłaczyc do jedzenia, to stwierdził, że mi nie wolno, bo juz za późna godzina dla mnie na posiłek :( oczywiście walnęłam focha...potem się spytał czy jem z nim, ofkors że już nie!!! BTW: choc mnie skręcało, to nie zjadłam, a co?!

Gość tez tak mam66
moj to ma rytual robienia sobie kawy rano, jak nie wypije jej to zaraz twierdzi ze ma dzien zjebany. jak lyka kawe tez sapie.... jak mu nie powiem co ma zrobic albo posprzatac to sam sie nie domysli. na szczescie myje sie wieczorami wiec nie smierdzi ale grzebie w nosie!! i jak kicha to wydaje takie odglosy i strzela takie miny ze az mnie kurwica bierze ! jak mu zwracam uwage zeby nie kichal w ten spspob tylko normalnie to odrzeka mi jak ci sie nie podoba to nie musisz tak robic!!!!!!!!

Gość takazwyklaona
poplakalam sie ze smiechu :)

Gość eM.
Wszedzie, ale to w kazde miejsce w domu chodzi z książką. Jajka smazy jedną ręką, bo w drugiej jest książka, zupę gotuje też jedną ręką, bo w drugiej jest książka... W kiblu spędza pół godziny, bo czyta książkę... I jeszcze ma ADHD: przebiera nóżkami i jak usiłuje coś wytłumaczyć to tak śmiesznie gestykuluje (wszyscy znajomi mają z tego kupę radochy, włącznie ze mną) :) :) :) Wstanie z łóżka zajmuje mu godzinę: dzwoni budzik, włącza drzemkę, sięga ręką po ubranie (nie podnosząc się z łóżka), ubiera się leżąc, idzie dalej spać... (a potem znowu dzwoni budzik i o dziwo - wstaje :P)

Gość faficzka25
aaa, co do kawy:ostatnio stwierdził, że dopóki nie wypije rano kawy, to mu powieka klapie :) Oszacował to po 1 zdjęciu, zrobionym z rana

Gość faficzka25
Jakoś tak parę dni temu rano mówi do mnie mocnym tonem: "Rozbieraj się!" No to wiecie co pomyśłałam:będzie jakiś seks. A ten wyjmuje aparat i robi mi fotę.Potem powtarzamy tę procedurę z jego osobą w roli głownej. A wszystko to po to, żeby uwiecznic nasze ciała, ponieważ aktualnie rano robimy sobie serię mocnych cwiczeń na mięśnie brzucha (później porównany czy są efekty).Pisząc to spoglądam na ciała, które wiszą na tablicy korkowej w dużym pokoju. BOSKO!

Gość OPAKOWANIA PO JAJKACH
. . . . . Opakowania po jajkach to najlepszy sposób na wytłumienie pomieszczenia, jeśli chce się grać (na instrumencie) a nie ma pieniędzy na wynajem odpowiedniego lokum! Pomyśl trochę :O! . . . . .

Gość hahahahahahahahahahahaha
zejszczałam się ze śmiecha ot!