Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on powiedział że sie zmieni

Wróciłam do exa ..życzcie mi szczęścia by się udało...

Polecane posty

Gość tez bym chciala
trzymam kciuki :)

Gość no to kopas w dupas
na szczescie chociaz takie zmiany sa krotkotrwale

Czekałam na jego powrót poł roku i sie doczekałam więc dziewczyny nie przekreślajcie tak całkowicie swojego byłego....chociaż ponoc 2 razy sie nie wchodzi do tej samej rzeki sama juz nie wiem

Gość Nie lubię głupich lasek
Oh życzę powedzenia, drugi wstrząs nie do wytrzymania.

Gość black ballon
Powodzenia życzę, oby było tak jak on mówi

Najgorsze że teraz jeszcze mocniej sie w nim zakochałam ponownie ...nie ma od niego sms przez godzine czuje ze schnę z tęsknoty:-(

Wcześniej nie traktował mnie poważnie,przyznał sie że nie wiedzaił czego chce ,te pół roku dało mu do myślenia mial dziewczyne w tym czasie z która sie rozstał by wrocic do mnie i ja tez przerwalam dla niego nowo zaczety zwiazek tzw.by zapomniec o nim

Gość oj glupia TY babo

czemu głupia przecież może byc tym razem dobrze prawda?

Gość oj glupia TY babo
naiwnosc nie zna granic jak widac:D skoro za 1 razem sie nie udalo nie ma szans ze za 2 bedzie lepiej ile macie lat?

mamy oboje po 30 roku życia

Gość oj glupia TY babo
boze 30 na karku a TY serio wierzysz ze on sie zmieni? niby dlaczego tym razem mialo by byc ok? jakby mialo byc ok to za 1 razem by sie udalo po prostu nie pasowaliscie do siebie i nic na sile nie zmienicie ale mimo wszystko zycze pwoodzenie tylko zebys pozniej nie plakala...tutaj:P

Gość laseczka z daleka
ehhh, ale jesteście niemili! uda się! mój ex mnie zostawił, bo stwierdził, że jestem nielojalna - dlatego, że mówiłam koleżance o naszych problemach czasami. nie wiem czy będzie mnie chciał znów, ale jakbyśmy do siebie wrócili, to już w życiu bym z nikim się nie dzieliła tymi problemami. uda się! uda się! uda się! uda się! uda się! uda się! uda się! uda się! no! :*

A ja wierze czasem lepiej czegoś żąłować niż żąłować że czegoś sie nie zrobił.skoro on mówi o dziecku które chce mieć ze mna kiedyś to cos to znaczy .....

Gość oj glupia TY babo
facet kiwnie palcem a Ty wszystko dla niego rzucasz bo on cos ci powiedzial i obiecal:O:O:O:O:O:O nie no nie moge...

he he he, oczywiscie nie zycze Ci zle ale... Jak to ktos juz napisal, nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki... sama sie o tym przekonalam :O Wrocilam do mojego ex po...9-ciu miesiacach i co...? nie minely 2 lata i sie rozstalismy. A tez zapewnial, ze sie zmienil, ze teraz bedzie zupelnie inaczej, ze... Gdyby ktos mi powiedzial, ze to sie tak skonczy, to chyba wydlubalabym oczy- taka glupia bylam :D No fakt- z poczatku byl cud, miod i orzeszki ale pozniej... szkoda gadac :O Gdybym mogla tylko cofnac czas (i miala to doswiadczenie co teraz), to pogonilabym dziada :D No ale coz, musialam sie sama przekonac :O Moje nowe motto to: \"odgrzewanym kotletom mowimy zdecydowane NIE!\" :D:D W kazdym badz razie, zycze Wam powodzenia 🌻

Gość oj glupia TY babo
mowi?? no i co z tego to tylko slowa krowa ktora duzo muczy malo mleka daje

on powiedział że sie zmieni-- moj tez mowil o dziecku :) ale wiesz, od mowienia, do robienia dluga droga

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
dokladnie odgrzewane zawsze gorzej smakuje no ale jak autorce odpowiada niech je..tylko uwazaj zeby w gardle nie stanelo:O jak widac niektore kobiety z wiekiem nie nabieraja madrosci:P gdybym miala faceta nigdy bym nie zostawila go dla ex!

Byc może nie wyjdzie ,ale teraz chcę się cieszyc nim i wierzyc że będziemy zawsze razem:-) co do dziecka to jakbym chciała to juz bym z nim miała ,ale jestem uczciwa i każe mu to robic w gumie,bo miałam brac tabsy a jak wiecie kobietki w ten sposób moża sobie zrobic dziecko ...jemu sie mowi ze biore a tak naprawdę nie biorę;-)

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
hahaha a ciesz sie :D ciekawe jak dlugo ta bajka potrwa

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
pai wladcakiwnal palcem i pani juz rzuca wszystko dla niego i leci sluzyc:P powodzenia 🖐️ ja znam juz koniec

Gość Byczek pyta
Kiedys dla innego zostawila mnie zona.Po dwuch latach chciala wrocic i wszystko naprawic.Teraz jestem wdzieczny,ze nie dalem temu szansy.W tym temacie nie ma do trzech razy sztuka!

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
W tym temacie nie ma do trzech razy sztuka! swiete slowa...ba, nawet nie ma do 2 razy sztuka:D

Niektóre co tu pisza czekaja na taki powrot ja go szalenie kocham nie umiem sie wyzwolic ,nie umiem innego pokochac,czuje ze te uczucie mnie zniszczy albo sie wszystko uda i bede mega szczesliwa

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
jak mowi powiedzenie pies czekal i zdechl:P wez sie nie pocieszaj...jezeli dwoje ludzi ma byc ze soba to im sie to uda ale za 1 razem a nie za n-tym serio tego nie rozumiesz?