Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on powiedział że sie zmieni

Wróciłam do exa ..życzcie mi szczęścia by się udało...

Polecane posty

Gość GNIEWKOZPODGRUNWALDA
NIGDY NIE MOW NIGDY, JESTESMY TYLKO LUDZMI I ROBIMY BLEDY ,OSOBA KTORA JEST ZDOLNA SIE PRZYZNAC DO WLASNY CH BLEDOW JEST DLA MNIE CENNIEJSZA OD OSOBY CO UWAZA ZE NIC ZLEGO NIE ZROBILA, DO TANCA POTRZEBA DWOJGA A W RZECE WODA JEST ZA KAZDYM RAZEM INNA ZALEZY OD PORY ROKU ITP, WIEC ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO , EVERY ONE NEED A SECOND CHANCE,,,,

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
EVERY ONE NEED A SECOND CHANCE,,,, radze podszkolic angielski:P zmykam 🖐️

THANKS,,, HAVE A GOOD NIGHT ,,,,

Gość Byczek pyta
Zycie,zycie! Ile razy trzeba dostac kopa w dupe zeby je zrozumiec?

MIESZKAM W ANGLII OD 17 TU LAT WIEC SZKOLIC TO MOGE JA CIEBIE , TRZYMAJ SIE TEMATU NA FORUM ,,, PAPATKI C YA,,,,

A ja znam 2 ary, które się rozeszły na 1,5 roku, a potem zeszły i przypięczetowały to ślubem :-) Także, moi mili, na to nie ma reguły. Tylko, że oni tak naprawdę nie zerwali ze sobą kontaktu...wciąż ze sobą rozmawiali, jak \"za dawnych lat\", a z biegiem czasu uzmysłowili sobie, czego w życiu tak naprawdę chcą - np. rodziny. Nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki. Powinno wchodzić się do innej wody. Ale mało jest obecnie par, którym zależy na przezwyciężaniu problemów i kłpotów w związku, nawet jesli to miałoby oznaczać \"odpoczynek\" od siebie, na przemyślenie paru spraw. Łatwiej powiedzieć w dzisiejszych czasach Sayonara! Gdy kocha się prawdziwie, robi się wszystko, aby przezwyciężać problemy. By móc wejść do innej wody :-)

Gość FajnaEdziaaa
warto wrócic ale tylko raz:)ja wrócilam i nie zaluje jest cudownie bardzo sie zmienil i niewyobrazam sobie zebym mogla byc z innym:)daj mu szanse ale jedna moze zrozumial swoje bledy tak jak mój Glupek.Pozdrawiam!

Gość ja tez chyba wracamm
A ja jestem też na etapie powrotu do exa.. rozmawiamy normalnie.. jest okej.. tylko tyle żalu mam w sobie po tym co mi zrobił.. sama nie wiem.. on chyba to czuje.. boi się mnie zranić;((

Gość Ania_H
pisalam swoja historie w innym temacie. mi ostatnio moj eks na nowo wyznal milosc, powiedzial ze zaszwe kochal i bedzie kochac. padlo z jego strony nawet pytanie czy nie dalabym mu szansy. a gdy zadzwonilam nastepnego dnia to wyparl sie wszystkiego tlumaczac sie za duza iloscia wypitego alkoholu... a w pewnym momencie znow uwierzylam, ze bedziemy na nowo szczesliwi...