Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słońce moje

od pewnego czasu w snach przesladuje mnie kolega z pracy

Polecane posty

Gość słońce moje

nie mysle o nim za duzo normalnie w ciagu dnia, chociaz fakt, sporo z nim pracuje, ostatnio coraz mniej bo tak sobie ustawil grafik, ale on mnie przesladuje w snach! Kurcze co pare nocy sni mi sie jak on mnie obsciskuje, obmacuje, dotyka. Nie wiem czemu tak jest, on nie jest w moim typie raczej, na codzien tez nie odczuwam od niego jakichs sygnalow zebym mu sie podobala. Wierzycie w cos takiego, ze podswiadomosc drugiej osoby wysyla tak silne sygnaly ze np przesladuje nas ona w snach?

Gość słońce moje
halo:)

Gość koza angorka
hmm.........żeby mnie tak ktoś nawiedzał w życiu byloby o wiele ciekawiej

To bardziej coś na zasadzie 'przeciwieństwa się przyciągają'. :D Jak najbardziej jest to możliwe. :)

Gość słońce moje
kurcze dziwne, to by bylo przerazajce, on nie jest w ogole w moim typie pod wzgledem fizycznym, psychicznym zreszta tez

"Wierzycie w cos takiego, ze podswiadomosc drugiej osoby wysyla tak silne sygnaly ze np przesladuje nas ona w snach?" To raczej niemożliwe... Inaczej okazałoby się, że podświadomie kocha się we mnie doktor Chase z Hausa:D

Gość koza angorka
spróbuje jakiegoś nawidzić w nocy .............zobaczymy co to da

Gość słońce moje
ja w jego typie z tego co sie orientuje tez nie jestem, no ale te sny.. w ogole sa strasznie realistyczne, pierwszy raz mam cos takiego. I dziwny zbieg okolicznosci ze w tym miesiacu on sobie ustawil ten grafik tak zeby ze mna jak najmniej pracowac, moze on tez czuje ze cos nie halo, sama juz nie wiem.

Gość koza angorka
tylko nie wiem jak mam się ubrać............

Gość koza angorka
nie przejmuj się tylko wypróbuj numer z dużym dekoldem jak bedzie sę gapil to znaczy ,ze to jednak on

Gość słońce moje
nie chodzi mi o to ze to on, jakos swiadomie mnie nawiedza, ale nie potrafie tego racjonalnie wykasnic:o

Gość koza angorka
idę spać -powiem ci jest coś takiego jak energia na świecie i to jest sprawca tych omamów

Gość i ja mam tak samo
slonce jestes jeszcze??

Gość słońce moje
jestem:) napisz co dokladnie masz tak samo

Gość i ja mam tak samo
znaczy troszke inaczej :P ju zpisze :)

Gość słońce moje
czekam:)

Gość i ja mam tak samo
U mie to chodzi z nauczycielem. Nigdy ja osobiscie nie zauważylam zeby na mnie spogladal, a on w ogole nie jest w moim typie, ani z charakteru ani z wygladu. Ale dziwnym trafem tez mi sie zaczal snic. I z mojej strony to napewno nie bylo nic. Zdziwilam sie, jak kiedys poszlam do tablicy, potem wrocilam i kolezanka z grupy, ktora siedziala obok mnie powiedziala "ale sie na twoja dupe gapił" a ja naprawde nigdy nie widzialam zeby on sie na mnie jakos tam spojzal inaczej niz na kazda inna studentke. I kurcze, slyszlalam , uslyszalam ze to jest tak, ze jak dana osoba o tobie mocno mysli to wtedy czesto sie tobie sni. Ze to ona wysyla impulsy jakies tam do ciebie , nie wiem nie znam sie na takich rzeczach :D

Gość i ja mam tak samo
spojrzał* oczywiście:D

Gość i ja mam tak samo
i nawet mi dala do myslenia piosenka nby glupiej Dody, nie pamietam jaki byl tytul ale kawalek lecial tak: "W snach ciebie niema, już nie myślisz o mnie tak, w snach ciebie niema, to znak" heh :D:P

Gość i ja mam tak samo
niby głupiej* Ta piosenka to "Mam tylko ciebie" :D

Gość słońce moje
no wlasnie wiesz co zastanawia mnie to, on w tych snach traktuje mnie w sposob jakis taki czysto seksualny, ale naprawde nigdy nie zauwazylam w zyciu realnym zeby w jakikolwiek sposob dal mi do zrozumienia ze mu sie podobam i jakos trudno mi uwierzyc zeby tak bylo, wrecz wysyla mi przeciwne sygnaly, czasem jest niemily, malo ze mna rozmawia, jest nade mna w hierachii ze tak powiem i czasem zdarza mu sie mnie traktowac gorzej niz innych :/

Gość i ja mam tak samo
słońce moje - czyli niestety musisz mu się podobać jeśli cie tak traktuje :( Właśnie wielu facetów tak reaguje, jeśli widzi, lub zdaje sobie sprawe że ta dziewczyna która im się podoba w ogóle nie zwraca na nich uwagi jako na meżczyzn. Zresztą niektóre kobiety robią to samo. Mi ten mój wykładowca tylko raz przyśnił się w taki bardziej erotyczny sposób, takto raczej jakieś głupoty, że mi jakąś kartke dawał, jakąś czapke itp. bzdury nic konkretnego.

Gość i ja mam tak samo
A co jest najlepsze mam innego wykładowce który już mi się podoba :) I wydaje mi się że ja mu też :P Często puszcza do mnie takie dwuznaczne teksty, uśmiecha się, mówi do mnie po imieniu zdrobniale (jak do nikogo) itp. wiec mam prawo twierdzic że moge sie mu podobac i do jasnej cholero on mi sie ANI RAZ nie przyśnił :( Już sama nie wiem co o tym myśleć!! :(

Gość słońce moje
ale wiesz co tutaj moze chodzic bardziej o energie, on o tobie mysli, wysyla duzo energii w twoim kierunku i sila rzeczy sni ci sie, to jest mozliwe, sila podswiadomosci i umyslu dziala. Tylko widzisz ten moj znajomy to juz dorosly facet ma 24 lata, nie sadze zeby gral w takie gierki, do tej pory sadzilam ze mnie raczej srednio lubi, jak zostajemy sami to prawie ze mna nie rozmawia, dla innych natomiast jest przesympatyczny, raczej nie nadajemy na tych samych falach. Dlatego te sny mnie jakos osaczaja, moze to ze mna cos nie tak i podswiadomie na niego lece a sama sobie nie zdaje z tego kompletnie sprawy:o

Gość księżyc nie mój
Słońce, wiek nie gra tu żadnej roli. Znałam 45 latka, który też się tak zachowywał, a szalał za kobietą. To nie kwestia wieku a męskiej psychiki. Natomiast uważam,że chyba się trochę wkręcasz. Gra wyobraźni.

Gość i ja mam tak samo
ale tu nie ma dorosłość nic do rzeczy, tak myśle. Nikt nie lubi być odtrącany, z 2 strony kurcze może sprubuj wyjechać mu kiedyś z tekstem dlaczego dla wszystkich innych jest miły a dla ciebie olewawczy. Bardzo jestem ciekawa co by odpowiedział. Albo poproś kogoś zaufanego, żeby zapytał się go co o tobie myśli..

Gość słońce moje
moze i sie wkrecam faktycznie, ale w sumie to zaczelam sie nad tym d zisiaj zastanawiac po ktoryms takim snie z kolei, dzisiaj znowu mi sie tak przysnil a wcale o nim nie myslalam, malo tego nawet z nim nie pracowalam w ostatnim czasie.

Gość słońce moje
ale ja go nawet nie odtracilam w sumie, bo on do mnie nigdy nie podbijal...

Gość słońce moje
ide juz spac, bede jutro i podniose topic, dobranoc wszystkim:)