Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noc-niczka

W nocy potrafie tylko działac, w dzien jestem jak gówno

Polecane posty

Gość Noc-niczka

Mój dzien zaczyna sie o 20-stej. W dzien jestem jak gówno. Nic mi sie nie chce, na niczym nie potrafie sie skoncentrować. W nocy łatwiej myślę, mam dużo pomysłow, chce mi sie prać, sprzątać, robić porządki w doukentach. Za dnia nie jestem nic z tych rzeczy zrobic.

ja wczoraj robilem obiad o pierwszej w nocy :o wiem cos o tym

Gość Noc-niczka
Ale ja tak nie chce. Chce to zmienic, chce byc normalnym czlowiekiem!!

Gość saamottna
Ja tez tak mam... Gdybym nie musiala pracowac w dzien to pewnie prowadzilabym nocne zycie, mam wtedy zdecydowanie wiecej energii ! W dzien siedzac bezczynnie w lozku przed tv odkladam obowiazki z godziny na godzine, az zleci caly dzien, totalne lenistwo ! Masakra...

Gość Noc-niczka
Ja to samo. Leniwa jestem. Do tego uzalezniona od netu, pol dnia na necie siedze, a w nocy inne rzeczy robie. Jestem bezrobotna., Jak bede musiala pracowac to nie wiem jak dam rade, bo nie potrafie usnac o 10 w nocy czy 11.

Gość i ja mam tak samo
też bym chciała zacząć funkcjonować normalnie. Przez ostatnie 2 tyg jak miałam sesje i nie chodziłam do szkoły tylko się uczyłam to wstawałam o godz. 15stej, do 20stej si eobijałam, nauke zaczynałam o 20stej i kladłam się spać o 6stej :O

ja zasypiam o szostej i budze sie o dziewiatej/dziesiatej to jest dopiero ból chcialem to zmienic zaczalem brac leki nasenne by moc chodzic spac wczesniej ale pozniej sie z tego wycofalem no i oto jestem 1.30 a ja mysle co by tu sobie zjesc 😭

Gość i ja mam tak samo
jak chodze doszkoły to zasypiam tak koło godz. 3.00 śpie powiedzmy do 7.00 wracam ze szkoły i musze jeszcze te 4 godziny odespać i znowu siedze do 3.00

powaznie wczoraj o pierszej zaczalem rozmrazac rybe i obierac ziemniaki pojebalo mnie :o wrocilem niedawno z obozu pracy wiec na razie wolne :classic_cool:

Gość i ja mam tak samo
świętojebliwa - "normalność" w tym przypadku rozumiem jako jakąś taką umowe społeczną, a takową umową jest to, że śpimy w nocy a pracujemy w dzień. 90% osób pracuje/uczy się w dzień, a my nie umiemy się niestety do tego dostosować i żyjemy "na odwrót" co bardzo utrudnia nam życie.

chcesz żyć nienormalnie, poza granicami i normalnością. wyjedz na wyspy :classic_cool: -nienormalnie -poza granicami i normalnoscia :P polecam 🖐️

Gość noc-niczka
no własnie... czuje ze to odbija sie na mojej skorze. Tradzik itd..

Gość i ja mam tak samo
świętojebliwa - najzdrowszy sen jest między 22-24 ale pod warunkiem że zasypiasz o 22 :D Tak samo jak nie powinno się jeść po godz. 18stej ale pod warunkiem że zasypiany o 22. Więc chodzi tutaj o to że najzdrowszy sen jest 2 godziny po zaśnięciu a jeść nie powinniśmy 4 godziny przed snem, sama godzina nie ma tu nic do rzeczy. Nikt mi chyba nie każe nie jeść po 18stej jeśli zasypiam o 6stej rano :D

Gość eleonoraa11
Podpisze się tutaj ponieważ też przez bardzo długi okres prowadziłam takie życie. W pewnym momęcie doszło do tego,że praktycznie nie widziałam słonca gdyż zasypiałam około 6 rano a wstawałam o godz. 19-stej. Teraz powoli wszystko wraca do normy.

Gość cvbcxbcbcb
dobranoc Bimbałku. KOlorowych