Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirosław Wójcik

Panie! Lubicie chodzic, lub chcialybyscie chodzic...?

Polecane posty

Gość Mirosław Wójcik

Do stricte kobiecych i wyłacznie przez naczonych dla kobiet lokali, obsługiwanych przez przystojnych,eleganckich,szarmanckich panów.Jestem ciekawy jakie warunki musialby spelniac taki lokal abyscie sie wybrały? -moze striptiz męski -płatne spotkania erotyczne, może seksualne -swietni partnerzy do tańca,konwersacji,błyskotliwi z nutka humoru

Gość frufru
trójka trójka!! :)

Jak się chce dobrą babska imprezę zrobić to każdy lokal odpowiedni :) Chociaz, dla higieny warto takie miejsce odwiedzić ;)

Gość Mirosław Wójcik
Myślalem , Panie ze jestescie bardziej otwarte i wiecej jest takich Pań wyluzowanych, chetnych doswiadczania nowych wrazen no cóż!moze obawiacie naszego, Polakow sredniowiecznego podejscia do zycia i takiegoz oceniania. Nie martwcie sie inkwizycja juz byla i czarownic juz nie beda palic na stosie, chociaz u w polsce najpozniej z tego zrezygnowano. nomen omen

Gość frufru
jak chcemy coś poza 2 to jesteśmy pruderyjne. jakbyśmy napisały że chcemy 2, toby bylo żeśmy kurwy. nie dogodzisz... :D

Gość She83
jesli chodzi o 2 to nie musze chodzic do specjalnych lokalow bo mam to z kim robic. Moze powinny wypowiedziec sie panie singielki. A 1 i 3 calkiem fajna odmiana :)

Gość Mirosław Wójcik
Panie, Wy tez swiatopoglad macie z XIXw? Podporzadkowane i zalezne od opini innych, a jest przeciez XXI w tak sobie mysle ze odpowiada Wam taki układ

piszesz, ze jestesmy jak z XIXw. bo w lokalu stworzonym typowo dla babek nie szukalybysmy sexu.. no coz.. mysle, ze fajnym dodatkiem bylby lapdance, albo striptis 1 na 1

Gość She83
Miroslawie, ty chyba na sile probujesz znalezc chetne panie. Powodzenia. Wierz mi, znajdziesz takie bez problemu.

Gość frufru
nie stary, nie mamy moralności XIXwiecznej, ale dobry seks mamy w domach. i to niepłatny. to po co marnowac kasę?... :)

dla mnie sens iść do lokalu tylko dla kobiet to taki, żeby nie musieć tolerować flirciarskich facetów. nie poszła bym do lokalu dla kobiet gdzie obsługują panowie. gdzie kelnerzy mają obowiązek się flirciarsko uśmiechać, a przy stolik obok panie robią panom propozycje. blee... od lokalu dla kobiet oczekiwałabym życzliwych kelnerek. a panów od czasu do czasu na specjalnych imprezach np streptase, abo wieczór samby z seksownymi tancerzami.

ps. jak któraś z pań chce 1 2 lub 3 to idzie do zwykłego dobrego klubu i sobie wyrywa odpowiedni towar, który jeszcze jej postawi drinka. na pewno nie skusi się by za to płacić :P

Gość bez rabatu
gwiazdki :) Rozbawiłaś mnie kompletnie :) Wg mnie: -moze striptiz męski - fajna sprawa, ale już takie oklepane -płatne spotkania erotyczne, może seksualne - ???????? -swietni partnerzy do tańca,konwersacji,błyskotliwi z nutka humoru - tak jak gwiazdki pisała ;)

a autorze jeśli serio myślisz o erotycznym biznesie dla pań to pomyśl o salonie spa. bo na masaż, saunę z nacieraniem miodem i takie tam. to bym się chętniej skusiła niż na zwykły lupanar :P

Gość Mirosław Wójcik
no wlasnie moze spa z erotycznym masazem i zdrowotnym i upiekszajacym w jednym? co Panie na taka propozycje?

Gość e tam nie istnieje
jestem za a nawet tradycyjnie przeciw:classic_cool:

Gość zmanierrowana
czy twoim zdaniem ktokolwiek kto nie napastuje kobiet w ciemnych uliczkach pisze do nich 'panie' w internecie? bleee odnosnie pytania: ja doznan erotycznych nie szukam w klubach moze oryginalnej oprawy drinka moze nia byc nagi kelner byle sie nie narzucal

Gość frufru
'zmanierrowana - doznan erotycznych nie szukam w klubach moze oryginalnej oprawy drinka moze nia byc nagi kelner byle sie nie narzucal" o właśnie. jakieś łądne ciało żeby można było popatrzeć i sie estetycznie zaspokoic przy relaksie z drinkiem. wystarczy w zupełności. albo ewentualnie w drugą stronę - mogą być kelnerzy mało piękni, ale inteligentni, elokwentni, oczytanie, tacy żeby można bylo pogaaaadac... i czemu nie, to jest fajne :)

Gość zmanierrowana
fru ciacha akurat nie sa w moim guscie ne wydaje mi sie, zeby oczytany facet zgodzil sie rzucac dygresje literackie podajac drinki erotyka jest elementem komercji i takie kluby to naturalna rzecz naturalna i swobodna czyli bez sliniacych sie i mrugajacych kelnerow

Gość frufru
a czy ja pisze że mają slinić się i mrugac? mają być ładni dla oka, to wszystko :)

Gość zmanierrowana
fru nie pisalas niewiele kobiet lubi drinki z pianka ze sliny

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci