Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Urwisa

proszę o radę / opinie - zrezygnować z zajęc ang dla dziecka

Polecane posty

Gość Mama Urwisa

Syn chodzi na zajęcia angielskiego. Poza nim chodzą jeszcze 3 dziewczynki i mam jakeś takie wrażenie że Pani prowadząca albo wybitnie nie lubi chłopców albo konkretnie mojego Syna. Np. Pani wyciąga domek, mebelki, schody, Syn zeźmie do rączki jakiś mebelek, Pani mu go zabiera, Pani układa schody, birze lalke i kazda z dziewczynek po kolei wchodzi lalką po schodzach i schodzi a moj Syn za to ze wczesniej zabrał jakiś mebelek jakby za kare zostaje już w zabawie pominięty, dziewczynki kończą się bawić i Pani chowa domek. albo Pani wyciąga worek z pluszakami, wyciąga Owce małą i większą, Syn podbiegł wyciągnął sobie z niego Kaczke, podbiegł do mnie i woła "duck" a Pani bez słowa podeszła, zabrała mu kaczkę bo teraz akurat miała ona w planie kolorowanie rysunku owcy.. nie chodzi mi o to że jestem jakąś nawiedzoną mamuśką, ale qrcze zaczynam zauwazać u syna jakiś taki jakby Uraz do dziewczynek. Na tych zajęciach Syn zawsze musi ustępować dziewczynkom, on zawsze jest na końcu, qrde niby pierdoła ale zaczynam zauważać że gdy np. idziemy na bawialnie i są same dziewczynki to on jakuby automatycznie się zaczyna już wycofywać i to zaczyna mnie niepokoić...

Gość Czytałam tamten
Twój topik.Zmień nauczycielkę.Jeżeli nie masz takiej możliwości to powiedz jej,że nie podoba ci się jej podejście do Twojego dziecka i nie widzisz efektów tej nauki.130zł miesięcznie-mało nie płacisz a ona ma widocznie jakis problem z sobą skoro się odgrywa za swoje życiowe niepowodzenia na malym chłopcu.

Gość ja to myślę
i co? zna już nazwy wszystkich mebli po angielsku?