Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pompidu

Czy warto próbować, spotkanie z eks chłopakiem...

Polecane posty

Gość pompidu

Byłam ze swoim eks chłopakiem 9 miesięcy, od 3 mies. nnie jesteśmy parą. Zostawił mnie dla innej i spotykał się z nią przez 1,5 mies. \ teraz nie są razem. Teraz zaczął pisać do mnie na gg, praktycznie codziennie gadamy przez 2-3 godz. Dziś jesteśmy umówienie i mamy iść do kina. Siedzę teraz zła, w większości na niego, bo zostawił mnie przed Sylwestrem dla jakiejś panny, pobawił się, a teraz ja mam udawać że wszystko jest ok. Wciąż go kocham, ale nie chce żeby kolejny raz mnie skrzywdził. Dać mu szansę czy lepiej zostawić tak jak jest i ograniczyć nasz kontakt?

Gość takze porzucona
wiem ,że to nie honorowe ,ale ja bym dała szanse nie od razu ,niech sie troche postara lepiej żałowac tego co sie zrobiło niż tego co sie nie zrobiło sama jestem w podobnej sytuacji ;)

Gość jabymniedała....
Ja bym nie dała sznsy i w ogóle nie pozwoliła na kontakt.Za bardzo bym sie bała a poza tym nie umiałabym wybaczyć zdrady :(

Gość jdlkkjjf
jaką masz pewność, że znów cię nie zostawi z dnia na dzień...

Chcesz po raz kolejny dostać po łapkach? Proszę bardzo...

Gość very very
pompidu- masz asy w rękach- teraz Ty rozdajesz karty ;) jeśli na tacy dasz mu z siebie co najlepsze- nigdy tego nie doceni i nie będzie Cię szanował. Olał Cię , zdradził , miał gdzieś Twoje uczucia, widać szukał kogoś lepszego , a Ty go zapraszasz do swojego świata znowu - może najpierw przydałaby się jakaś kara?

Zostawił mnie dla innej i spotykał się z nią przez 1,5 mies. teraz nie są razem. dobrze to ujełas ....."teraz nie sa razem " Na majówke moga juz razem pojechac :P ps...pasuje ci rola zapchajdziury ?

Gość Amor_neww
Daj mu szanse ale ostrożnie z głową, może zrozumiał co stracił "Może" a może jesteś kolejna przystanią na jego drodze.

Gość on powiedział że sie zmieni
Hej bardzo podobna sytuacja do mojej ,mój e wrócił do mnie po pół roku ,też z kimś sie spotykał....tez się boje ,ale postanowiłam jeszcze raz zaryzykować

Gość Amor_neww
on powiedział że sie zmieni Spróbowałaś i jak jest teraz ?

Ja się dziwię takim kobietom jak Ty. Facet Cię już raz nie chciał. Pal licho z jakiego powodu. Świadomie wybrał inną. A Ty co? Nie czujesz urazy? Nie jest Ci przykro? Naprawdę chcesz się pakować w taki związek po raz drugi? Od biedy facet mógł o Tobie pomyśleć "nie była taka zła". To Ci wystarcza?

Ale tez wie że ciągle jest ktoś koło mnie kto pisze sms,dzwoni do mnie to chłopak z którym byłam by o nim zapomnieć,,jednak powoli zostawiam go ,moj ex wie ze jest ktoś taki obok mnie wiec tez sie z tym liczy ze moge zawsze zostawic go dla tego chlopaka...i sie wiecej stara

Gość pompidu
Nie chcę znowu być sama, zostawiona dla innej. Dlatego dziś czuję sie tak dziwnie, chciałabym go zobaczyć, ale wątpie w to że się zmienił i będzie się starał. Ale może warto spróbować, żeby póxniej nie żałować tej niewykorzystanej szansy...

on powiedział że sie zmieni - I na takich gierkach zamierzacie ciągnąć całe życie?

pompidu - To nie jest żadna szansa tylko tracenie czasu. Zrobisz jak będziesz chciała.

pompidu...ja wiem co czujesz,ja ciągle sie boje ,jednak on powtarza że zrozumiał ,żę mial skale porównawczą z tą dziewczyna ktora byla nie czulai td ,powiedzial ze czlowiek sie uczy na swoich bledach..oczywiscie to są tylko słowa..ja wiem ale nie umiem się uwolnic od niego..być szczęśliwa z kimś innym próbowałam..tylko przy nim jestem tak bardzo nafaszerowana optymizmem,przy nim odżywam...to jest ten człowiek mi pisany ..tylko że nie wiem jak to będzie..cały czas boję się ze to pryśnie jak bańka mydlana i znó będe cierpieć jak za pierwszym razem:-(

Gość pompidu
on powiedział ze się zmieni --- mój były chłopak na razie nie dawał mi żadnych obietnic. to będzie nasze pierwsze spotkanie od 2,5 mies. boje się tego wszystkiego, nie chcę zostać skrzywdzona, ale chce się spotkać z nim, porozmawiać i kilka rzeczy wyjaśnić sobie na żywo a nie za pomocą gg albo tel.

co mi sie zdaje, ze sie spotkacie, on ci bedzie gadal jaki to z niego dupek, ze ci zostawil dla tamtej, ze zaluje i tylko ciebie kocha, bla, bla.. A ty oczywiscie kupisz te jego piekna bajeczke, a za kilka miesiecy zalozysz topik: \"zostawiona dla innej po raz kolejny\" Zastanow sie czy warto?? Uwazam, ze jestes dla niego kolem ratunkowym, kims kto jest obok do momentu jak pojawi sie ktos ciekawszy.. :O

, ze jestes dla niego kolem ratunkowym, kims kto jest obok do momentu jak pojawi sie ktos ciekawszy.. ale autorka chce wierzyc w to co jej na reke :D Czyli w odwrotnosc sytuacji Kilkanascie wpisów o tym ze by dała sobie spokoj z kolesiem ktory jest choragieka nie daje wymiernego efektu ... wiec jakie kolwiek inne tłumaczenie nie da tutaj juz zadnego efektu ... autorka pragnie kolesia na nowo jak za 1 razem i tylko zeby zachowac pozory przedstawia tutaj swoje dylematy ... ze nie chce byc skrzywdzona ? ze nie wie co czynic ? a w głebi duszy i tak juz dawno podjeła decyzje :D

Podjęła, bo inaczej nie gadałaby z gościem po 2-3h dziennie. ;)

ludzie żadnych powrotów!!!!! Miejcie szacunek dla siebie i nie dajcie sie poniżac:P

Gość Chihiro
pompidu kochana miej swój honor! On Cię zostawił dla innej, ale jak mu z nia nie wyszło to znów łasi się do Ciebie. Ten facet jest żałosny i nie warty Twojego cennego czasu. On swoim zachowaniem pokazał, że Cię nie szanuje. A Ty jesli dasz mu do siebie wrócić pokażesz mu, że może traktować Cię jak zabawkę. Wiem, że go kochasz i jest Ci z tym ciężko, ale obejrzyj sie za kims kto jest Ciebie naprawdę warty.

mnie też facet zostawił dla innej - mimo, że go kochałam nie mogę zapomnieć jak bardzo cierpiałam, gdy się okazało, że jest inna. Czułam się jak zabawka, nic nie warta, wykorzystana. Nigdy, choćby obiecywał złote góry nie dam się przekonać do powrotu. Takiego wstydu jak wtedy nie da się zapomnieć... Ile macie lat? Bo chyba niewiele... No i zrozumiałabym gdybyście byli ze sobą już kilka lat i wkradła się nuda... ale 9 miesięcy?? Przez 9 miesięcy on powinien nosić Cię na rękach a nie uganiać się za inną!! Co? tamta dała mu kosza, że z łaski wrócił do Ciebie?? Czy Ty w ogóle się szanujesz??

Gość no taa
tak wogole co do tego tematu jak juz raz zdradzil to nie ostatni..;/ ja bym nie dala mu szansy za to co mi zrobil.. jest to bardzo bolesne i nie chcialabym tego przezywaz nastepny raz..

Gość sluchaj mnie takze
zostawil dla innej,juz ponad pol roku,nie mamy kontaktu w ogole,i jakby teraz do mnie sie odezwal i chcial sie spotkac nie wiem co bym zrobila. z jednej strony dalej jest jakies uczucie,bylismy przyjaciolmi,itd 2lata razem,to jest ogromny sentyment,mialam chlopaka pozniej ale to juz nie to samo,zupelnie inny,nie mozna sobie pozwolic na te same zarty,nie rozumie slowek ktore byly by jasne dla exa,mozna dlugo wymieniac,ale z drugiej strony to jest okropne uczucie jak facet zdradzi,zostawi dla kogos innego,nie zawsze lepszego(przyklady gwiazd itd,po znajomych widze),pomysl ze trudno by ci bylo zapomniec tego wszystkiego co ci zrobil,niby by byl to ktos bliski ale chwila moment i bys sobie przypominala jak adorowal,calowal,piescil,podniecal sie inna. nie wiem czy tego chcesz.plus obawa czy kiedys nie zrobi tego samego.brak zaufania bo jak wierzyc komus takiemu.co innego zdrada jednorazowa a co innego zdrada,oszukiwanie i zostawienie. wiec jestem na NIE

Gość mam tak samo tylko