Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilona Ma Pytanie

PLASTRY czy PIGUŁKI... Jakie?

Polecane posty

Kobiety pomóżcie mi proszę. Lekarz kazał mi się zastanowić co chcę, plastry, czy pigułki... Doradzcie mi proszę. Jestem po jednej ciąży i w przyszłości planuję mieć jeszcze dziecko. Co zatem wybrać i dlaczego? Jaka nazwa i jaka cena?

Gość domi8
MYSLE ZE PIGULKI SA LEPSZE I TANSZE.BO JESLI MASZ SKLONNOSCI DO PODRAZNIEN SKORY TO PLASTRY ODPADAJA

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwww
Plastry są lepsze, nie zapomina się o nich tak jak o tabletkach....

ja bioer tabsy i jestem zadowolona nie mam problemów z pamiecią :D wiec jest ok a plastry jakos do mnie nie przemawiaja ( mimo że jestm farmaceutka jakos nie ufam im )

Gość kokosankab
ja należe do zapominalskich ale bardzo nie chciałam stosować plastrów gdyż widziałam u koleżanek, że się brudzą i wyglądają dość nieestetycznie po tygodniu. Więc znalazłam dla siebie alternatywe. stosuje NOVA RING - są to ringi do pochwy które same uwalniaja środek anty.. działają podobnie jak plastry, zmienia sie je raz na tydzień. Nie przeszkadzają podczas seksu, nie czuje się ich a wyjmuje się je po prostu palcem. Super sprawa, polecam

Gość nie jest ładna
od 3 lat plastry... i uwielbiam seks z mężem i stresu nie ma, że zostaniemy rodzicami... teraz to już czekamy na wnuki!

Gość andzianka
up...