Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówię to ja - Ola

Penisy są odrażające

Polecane posty

Gość mówię to ja - Ola

Nigdy nie pozwolę sobie na wsadzenie tego "czegoś" do mojej pochwy.W ogóle nie podobają mi się.Bóg mógł lepiej stworzyć mężczyzn.

Gość o co chodziiii
a ktoś cie zmusza?? nie rozumiem problemu -nie chcesz to nie.

Gość jaaaaasne prowokatorko
pewnie jeczysz jak tylko fiucika widzisz.

ty pewnie też pięknością nie świecisz. Ale racja idź do zakonu to penisów nie zobaczysz

A kto powiedział że musi być pochwa :D Możesz spróbować wersji z tyłkiem i ustami :D

Gość to ciekwe
to jak w takim kawale: facet w restauracji pyta o danie dnia i kelner polecił mu ozorki, facet oburzony odmówił : nie będę brał do ust czegoś co ktoś miał w gębie, poproszę dwa jajka

Gość dj.władek.
Olu ja moge z toba zyc bez seksu złozymy słuby czystosci ze nigdy nie bedziemy zyli w grzechu jakim jest seks daj namiary adresik to blizej sie poznamy

Gość niunia22 ooooh aaaah
penisy to jeden z lepszych wynalazków Boga :D

Gość paula23..
niunia dobrze mówi :)

Gość mylisz sie olu
mój ma sliczniutkiego

Gość mamusia małej agatki
miliony kobiet rodziło dzieci, a wiec miało peniski w sobie i żyją.Jestes pierwszą osobą , od której słysze takie rzeczy

Gość mówię to ja - Ola
Wiem o tym, ale i tak pozostanę przy swoim ;)

Gość wujjjjjj
ola ma rację, a co wy widzicie takiego pięknego w penisie, ohydztwo, a jeszcze do buzi, o nie, chyba zwymiotuję. Że sam seks jest wspaniały, to o tym narządzie męskim nie można tego powiedzieć.

Gość chusteczka higieniczna
wujjjj A genitalia kobiecie to niby kwintesencja piękna??? Ja, jako kobieta, stwierdzam, że penis we wzwodzie wygląda daleko bardziej atrakcyjnie i przyjemniej dla oka niż podniecona, zaślimaczona, przypominająca rozgotowanego małża cipka...

Gość wujjjj
tylko, ze cipki nie widać, a ten zwis męski jest widoczny,

Gość sylwia/
chusteczka higieniczna- mysle tak samo.Tez jestem kobietą i penis we wzwodzie jest dla mnie czyms przyjemnym dla wzroku.Znam mężczyzn, których obrzydza kobieca wagina :D wujj - ale widać wargi sromowe itp.

o boże!!! to ja nie wiem jakie ty penisy w swoim życiu oglądałaś?? Moze jakieś zmienione chorobowo, albo z za dużym napletkiem!!!:D

Gość sromotnik czerwony
pewnie mużyńskie buzdygany :p

Gość niunia22 ooooh aaaah
nie ma nic piekniejszego niz dorodny penisek w wzodzie.... nic tylko ssac i ssac i ssac..... mniammmmm......

Gość kulaaaa
niuna, to współczuje tego ssania, już ni niedobrze na samą myśl, do tego przecież to śmierdzi, żeby nie wiem jak był myty to ma specyficzny nieprzyjemny zapach, nawet jeżeli byłby moczony z tydzień w jakiś zalewach to nie pozbył by się tego zapachu. Co te kobiety wyczyniają, gorzej jak zwierzęta.

Gość kula jestes pierwsza osoba
od ktorej slysze ze smierdzi jak jest umyty. a twoj ciii....pka tez smierdzi jak jest umyta?????

Gość andora
A tam kulaaaa pierdolisz! Chyba z samymi brudasami się zadajesz, że ci śmierdzi penis nawet po myciu! Albo twój fagas ma jakiegoś syfa. Powiem ci, że gorzej "pachniemy" my dziewczyny, bo wszystko mamy schowane, więc bakterie szybciej się namnażają. Mój mąż ma zajebistego fiuta, jest piękny, pachnący i smaczny:):):) Autorko - jak miałam 12 lat, to też uważałam, że penisy są brzydkie. Jak skończysz gimnazjum, to inaczej będziesz gadać;) Takie infantylne i mało znające życie dziewczę z ciebie.

Gość kulaaaa
następna bierze do buzi, kupcie sobie dziewczyny lizaki do ssania a nie takie ochydztwo ssiecie.Wiecie co przyszło mi teraz na myśl, ze jak rzadko widzę kogoś znajomego to na przywitanie się całujemy w policzek, teraz zrezygnuję, bo może kogoś w rodzinie albo bliską osobę mam taką ,która w buzi trzyma a później się ze mną całuje w policzek. No nie, usta, które lizały praktycznie cudzy tyłek ja mam mieć na swoim policzku. O nie.nie,nie, rety, już mi niedobrze.

a fuuuuj odrażające są te penisy muszę się zgodzić, ale kurde JAKIE PRZYJEMNE :-))))))))))))))))))))

Gość lolaaaa
oczywiście, że on nie ma przyjemnego zapachu, przecież znajduje się blisko odbytu, a jeszcze jak facet puści bąka w trakcie to już całkiem sama przyjemność. Pomimo mycia, pozostawia swój specyficzny, nieprzyjemny zapach. Nie da się go odczepić od śmierdzącej dupy, taka jest prawda

Gość odnosnie tematu
lola gratuluje doswiadczen.