Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona dziewczyna9

co zrobić z takim chlopakiem??

Polecane posty

Wiecie co ja juz nie wiem co robić.. kocham pewnego chlopaka.. ale sęk w tym że jemu chyba calkiem odbiło.. ciagle jezdzi dolalsu, jest mysliwym.. w dodatku ma dwadziescia kilka lat, wogóle się nie goli, przy czym wyglada okropnie, nie obcina włosów, kupił sobie kapelusz z piórkiem i chodiz w nim normalnie na miasto nie tylko do lasu.Jets mi poporstu wstyt, kocham Go.. ale czasem jak się ubierze,.. i wszysyc się za nami oglądają to jest mi wstyt..Ja nie jestem brzydka, jestem wysoka ladna, zadbana, wykształcona.. a on.. kurcze zupełnie mu odsztrzeliło:(( Kiedyś był normalnym facetem, włoski na żel, obcięte, zadbany, ogolony, ubrany fajnie a teraz porażka:(

pzrebiez sie za niedxwiedzia i idź z nim na miasto:p tez się nie gół nigdzie:P i zacznij przynim wydawac dziwne odgłosy-wszystko Ci wtedy przejdzie:P

No to jest straszne.. jeszcze jemu się wydaje że wygląda super z tym wszystkim, ja rozumiem pasja, hobby ale na codzień mógłby wyglądać jak człowiek..

Hahaha...kiepska prowokacja:P I nie wątpię,że Ci WSTYT, ale chyba za kłamstwo,że jestes wykształcona:D :D :D

Poprostu jak mysle że mialabym z nim pokazac się teraz znajomym to szok.. Oni by mnie wyśmiali..:(( Moim znajomi wyglądaja normalnie,zresztą ten chłopaka tez był normalny.. kiedyś..

Ale breeednie .......nie chcesz to nie czytaj, jestem wykształcona i dalej się ucze.. ale ty widać TY stanełaś/łeś na poziomie szkoły średniej;( A to, że zrobiłam kilka błędów (literówek) w swojej wypowiedzi to dość ludzkie..:P

Gość i tu jest niedzwiedz
pogrzebany ,za "mundra " jestes dla niego,on woli bawic się w domek na prerii, a ty ty z żelem wyjeżdzasz

Gość ddfdgffg
oddaj mi go, ja lubie ludzi lasu ;)

Czemu nikt mi nie wierzy.. To nie prowokacja.. jak go przekonać.. co zrobić??

Gość frufru
co Ty jestes?? wykształcona?... rotfl :D to chyba o takich jak Ty pisze prawik :P

:(((

Nie przekonuj go.... tylko zmieniaj się w niedźwiedzia:P:P:P;p i to od zaraz bo ci ucieknie za inną jakąś łanią:P:P:P

Ma wiatrówkę:P i reszte sprzętu, jakieś lornetki, buty, kurtkę, spodnie takie specjalne do lasu, nawet samochód sobie kupił takiego żuka do lasu:((

Gość zajebiozaaaaaa
mój jest podobny :p

to kup mu filmy łowieckie:P:P:P:Psama zacznij chodzic na polowania::P:P:P zmieńs ie w łowce:P:P:P:P

Gość yulita
Mój tez ma odchyły tylko gorszy. Należy do grupy historycznej odgrywającej scenki z II wojny swiatowej a najbardziej lubi przebierac się za oficera SS i najczęsciej w tej roli wystepuje. Po za tym ma pokaźną kolekcję pamiątek po wermahcie swastyk itp. Gdyby miał i inne dajmy na to po armii czerwonej amerykańskiej ale naciska głównie na nazistów.

Ja wohl achtung:P:P:P kup mu "mein kampf" a będzie Cie pieścił jak nigdy:)

No tak ale pewnie w normalny dzień.. ubiera się jak człowiek.. a ten to wygląda jak leśnik.. zarośnięty, nie ubrany masakrycznie:(( I co drugi dzień jeżdzi do lasu, pochodzić.. popatrzeć, ogląda tropy zwierząt, kilka razy w miesiącu jeżdzi na polowania.. :((

zamiast interesowac się nie wiem samochodami, motorami.. czymkolwiek.. jazdą na nartach.. jest tyle rzeczy, mógłbynawet ryby łowić.. ale nie bawi się w leśnika;P

ale on to lubiiiiii, chcę żyć w lesie i nie zmienisz tego:P:P:P las to jego pzreznaczenie:P:P:P LAS to jego PASJA:P wiec albo też sie zmień w dziewczyne LASU albo sobie odpuść, bo wiesz wkurwisz go tylko tym że pzreszkadzasz mu w osiagnieciu swego przeznaczenie:P:P:P

Gość zmanierrowana
nie narzekaj moj facet lowi ryby czasami zarzuca wedkena stacji metra lub w fontannie caly czas spedza w gumiakch i pelerynie a kieszenie pelne ma tlustego zywego robactwa niestety na tym sie nie konczy moge kupowac wylacznie ubrania obszyte cekinami poniewaz zabiega o mnie tylko wtedy kiedy moje ubranie imituje luski wywoluje to jednak u niego odruch wedkarza i ubrania te czesto trzeba wymieniac na nowe poniewaz haczyk powoduje odpadanie cekinow ja natomiast jestem cala w sincach ciesz sie, ze twoj ma tylko kapelusz z piorkiem

Gość prawiczek loj jojoj
jazdą na nartach. no szczególnie w wawie na ulicy to sobie chłopak pojezdzi na maxa

Ty zmień się w ryba a tamta w niedżwiedzia nie ma bata - to jedyne rozwiązanie aby wszyscy byli szczęśliwi:P

No okej ale jak Go przekonać żeby w normalne dni, kiedy nie jedzie do tego lasu ani na polowanie.. wyglądał jak człowiek..

Ja bardzo interesuje sie kosmetologią.. nowinkami kosmetycznymi, zabiegami.. a on ostatnio stwierdził ze jestem pudernicą:((