Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo-ciagle-o-tym-mysle

Czy każdy facet ZDRADZA?paniczny strach

Polecane posty

Gość bo-ciagle-o-tym-mysle

Czy kazdy facet prędzej czy później zdradzi swoją partnerke? nie mówie o jakiejś stałej kochance chocby jednorazowy skok. Czy nie jest tak że facet po latach małżeństwa zwyczajnie nudzi się swoja kobieta, jej ciałem, szuka nowej zdobyczy, na chwile, by sie oderwac, poczuc sie atrakcyjnym. wielu ze zdradzajacych ma kochajace zony, rodzine, zadbany dom... a jednak taka 'samcza' potrzeba, jak to jest? mam 19 lat jestem bardzo atrakcyjna kobieta (moze jeszcze dziewczyna) mam mezczyzne starszego o 12 lat, ma bardzo duze powodzenie u kobiet i wiem ze sprawia mu duza przyjemnosc gdy widzi ze sie komus podoba lecz wiem ze bardzo mnie kocha. planujemy razem przyszlosc. ufam mu i wiem ze teraz by mnie nie zdradzil. Jednak nie moge przestac myslec o tym ze predzej czy pozniej do tego dojdzie, ludzie sie przeciez zmieniaja. bardzo sie tego boje i czasami nie wiem jak sobie z tym poradzic... czy to znaczy ze jestem jeszcze niedojrzala i taki lek przejdzie, prosze pomozcie

Gość malinka857
ja uwazam ze facet predzej czy pozniej zdradzi, mam nadzieje ze te pare chwil przyjemnosci beda warte tego wszystkie co zniszczyli

"Czy każdy facet ZDRADZA?" ja nie mam w głowie takiego pytania, nie zastanawia mnie w ogóle coś takiego, bo odpowiedz, jaka by nie była, nic mi nie da :) Ufam, kocham i mam oczy otwarte ;)

Gość rakuu
Na pewno każdemu facetowi po latach jedna kobieta się znudzi, to normalne. Ale czy zdradzi to już zalezy od konkretnej osoby. Zreszta kobitki tez zdradzaja swoich mężów po latach małżeństwa.

ja wiem jedno - jak kobieta zaczyna oceniać swojego mężczyznę w kategoriach "każdy", to już po niej :P Pierwszy krok do chorobliwego zadręczania siebie i jego nie ma dla mnie takiej kategorii w odniesieniu do mojego mężczyzny - on to zawsze będzie on, a wokół cała reszta ;) I tak jest dobrze :D

Gość łezka44
a jak ten on okaze sie jednak taki jak wszyscy? ja mam taktyke-nie kochac!

Gość mixue23
ja tez sie tego boje